Do nesreće je došlo kada je Goran B. (20) automobilom “audi A6” prešao u suprotnu traku i udario u “fiat” nesrećne porodice, kojim je upravljao Zoran L., prenela je Srpskainfo.

Beživotna tela Dragane i Svjetlane vatrogasci su izvlačili dugo iz smrskanog automobila, koji je od siline udarca sleteo sa kolovoza, kao i “audi” koji je udario u njih.

U TEŠKOJ saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Teslić – Gornji Buletić, u Republici Srpskoj, u subotu, pola sata pre ponoći, poginule su majka Svjetlana L. (37) i ćerka Dragana L. (19), dok su otac Zoran L.(45) i njihova četvorogodišnja ćerka Sofija ozbiljno povređeni.

 

 

Vozač “audija” je prošao bez ozleda.Povređenog Zorana sa malom Sofijom hitna pomoć je u besvesnom stanju prevezla u Opštu bolnicu Doboj, a odatle na UKC Republike Srpske u Banjaluku budući da je njihovo zdravstveno stanje veoma teško.

Zoran i tragično stradala Svjetlana su u braku pored ćerki dobili i sina Marka, koji je tinejdžerskog uzrasta i koji je u šoku zbog nesreće. Rođaka porodice se oglasila i ispričala da je ovo tragedija za čitav kraj jer je porodica Livnjak važila za uzornu porodicu.Kako se saznaje porodica Livnjak iz mesta Banja Vrućica pored Teslića, vraćala sa kršenja i proslave koja je usledila.

Foto: Facebook

Zoran sa mlađom ćerkom Sofijom

Komšinica porodice Livnjak je ispričala da se naježila, jer je posle vesti o nesreći, pogledala Fejsbuk povređenog Zorana i kaže da je on objavio snimak sa porodičnim snimcima kao naznaku velike tuge.

– Njihova Dragana najstarija ćerka je bila dobra kao anđeo, sada se sa majkom preselila na onaj svet. Daće bog da Zoki preživi sa malom Sofijom i da dođe kući kod Marka. Svjetlana i Zoran su uvek važili za vredne i poštene ljude. On radi u osnovnoj školi. Zajedno su od mladosti, takoreći jedno su drugom prva ljubav. Imaju troje dece. Od tuge ne mogu da pričam – rekla je rođaka Mara.

 

Foto: Ustupljene fotografije

Mesto nesreće

–  A evo šta se desilo. Kao da je čovek predosetio da će da izgubi najbliže. Pogledala sam njegov Fejsbuk i ostala sam u čudu da je dan pre nesreće imao potrebu da svima pokaže koliko su srećni kao porodica. – plačući je ispričala komšinica unesrećene porodice.

(Republika)