Friday, October 7, 2022
Home Vesti Zašto je umrla Bobana Momčilović: Inspekcija će proveriti šta se desilo na...

Zašto je umrla Bobana Momčilović: Inspekcija će proveriti šta se desilo na porođaju

1832

Ministarstvo zdravlja uputiće inspekciju u Zdravstveni centar Zaječar gde se porodila naša zlatna olimpijka u streljaštvu Bobana Momčilović Veličković, a koja je juče preminula u 31. godini života u Kliničkom centru Srbije, piše Telegraf.rs.

Bobana Momčilović Veličković
BOBANA MOMČILOVIĆ VELIČKOVIĆFOTO: INSTAGRAM / SCREENSHOT

Komplikacije kod Bobane su se javile nakon porođaja, tako je beba dobro.  Bobana je, kako je juče pisano dobila, trudničku bolest, eklampsiju, koja može da bude kombna i za majku i za bebu.

Na društvenim mrežama juče se pojavilo mnogo komentara u kojima su korisnici optuživali ginelologe u Zdravstvenom centru Zaječar.

Prvo je na kratko primljena u jednu privatnu kliniku, a zatim je prebačena u Klinički centar, gde je juče na žalost izgubila bitku.Mlada olimpijka je nakon porođaja nekoliko dana provela u Zdravstvenom centru Zaječar, a nakon toga je transportovana u Beograd.

Ništa više u vezi sa tim ne znamo, potrebno je da sakupimo sve validne informacije Mi imamo njenu istoriju od dana kada je primljena kod nas na porođaj. Pacijentkinja je, inače, borski osiguranik”, rekao je za Telegraf dr Stojanović.

 

Izvor: Telegraf.rs

A.D.