Mladi par sve više je u centru medijske pažnje!

Proslava rođenja Željka Ražnatovića

Foto: Alo/Dejan Briza

Ceca je postala baka malenog Željka Ražnatovića, a njen sin Veljko ponosni otac.Glavna tema medija ovih dana je prinova u domu folk dive Svetlane Ražnatović

Sve interesuje šta se zbiva sa estradnim parom Bojanom Rodić i Mirkom Šijanom, sinom poznate pevačice Goce Božinovske. Međutim, pored poznate porodice konstantno se piše i o njihovim prijateljima Rodićima sa posebnim akcentom na sestre Veljkove supruge Bogdane Ražnatović.

Pevačica je dala već svoj sud o snajki  :”Bojana mi se jako dopada, daj Bože da se uda za mog Mirka, da mi bude snajka. Jako sam zadovoljna, onaj njen osmeh vredi milion dolara. Mila, izuzetna, vredna, ma vidi se da je iz dobre kuće. I nije neko zakeralo, uvek ustane kad nešto treba, mada ja to ne dozvoljavam da ona nešto radi. “a njena buduća prija Danijela Rodić se takođe nije ustručavala da da svoj komentar :””Odličan je dečko, upoznala sam ga. Moraću i da ja krenem da pevam”, rekla je Danijela, komentarišući da se i njena druga ćerka zabavlja sa sinom pevačice.

Goca Božinovska prezadovoljna je izborom svog naslednika, a nedavno je za domaće medije ovako govorila o njoj:

Goca Božinovska

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

–  Volela sam ja i Mirkovu bivšu devojku, da se razumemo. E, sad, devojka je devojka dok ne postane zakonita žena. Divna je i lepa devojka. Deca se vole, ne razdvajaju se. Proslavljaju rođendane, slave sve lepe trenutke zajedno. Kakva i može da bude devojka kad je iz dobre porodice? Izuzetno je dobro dete. – istakla je pevačica.

Mladog Šijana nije uspela ni ta ukroti lepotica iz Titela, pa je nastavio u svom standardnom maniru da krši zakon Dok se Bojana i Mirko ne odluče za brak, nema sumnje da će njihova emotivna priča i te kako biti povod za pisanje medija .

Nakon proslave na kojoj je bio veseo, Mirko je nastavio da luduje i to u automobilu. Na snimku koji je objavio na društvenoj mreži Instagram, a zatim ga brže bolje obrisao, vidi se da je automobil u kojem se nalazio prošao kroz crveno svetlo na semaforu.