Sudbinske promene za predstavnike prvog znaka Zodijaka

Pročitajte godišnji horoskop za 2022. godinu, za osobe rođene u znaku Ovna.

OVAN

POSAO

Pred vama je godina u kojoj će sreća biti u vašoj službi. Od 11. maja planeta sreće, uspeha i napretka Jupiter ulazi u vaš znak i možete očekivati velike promene u svim segmentima života.

Jako dobar mesec za finansije i napredak je i april, kada će vas kosmos pripremiti za ono što vam sleduje od maja meseca. Mnogi će promeniti poslove na bolje, neki će se odlučiti za pokretanje sopstvenog biznisa, dok će neki napredovati i dobiti bolje radno mesto.

Velika sreća u oblasti posla i karijere je pred vama. Iskoristite najbolje 2022. godinu koja će vam i te kako biti naklonjena.

LJUBAV

Na emotivnom planu vas očekuju promene. Januar, februar i mart su meseci koji neće ništa bitno doneti u tom smislu ako ste sami i priželjkujete ljubav.

Od aprila možete očekivati poboljšanje na emotivnom planu, dok su maj i jun meseci kada će svi sami pripadnici ovog znaka sresti svoju sudbinsku ljubav.

Oni koji su u brakovima i dužim vezama oprez u prva tri meseca 2022. godine. Svaki loš odnos ili klimav brak upravo se mogu završiti u ova tri meseca.

Avgust je takođe mesec kada će vas ljubav pratiti i zakucati vam na vrata, a povoljna je i prva polovina septembra. Iskoristite ove periode, jer svaka ljubav započeta u ovim periodima ima veliku tendenciju da odvede u bračne vode.

Od oktobra izbegavajte svađe, rasprave i konflikte sa voljenom osobom, jer će komunikacija biti problematična, pa probajte da nađete zajednički jezik. Ljubomora može biti okidač za sve rasprave.

ZDRAVLJE

Odlično ćete se osećati skoro tokom cele godine. Jedino bi u aprilu mogla da vas muči nesanica i pojačana nervoza.

Vodite računa o ishrani u avgustu i početkom septembra, tad su moguće manje stomačne tegobe, ali zvezde će vam svakako biti naklonjene i čuvati vas od ozbiljnijih zdrastvenih problema.

Oprez od sredine septembra do kraja godine, jer se tada možete osećati nervozno. Više odmarajte, šetajte i kanališite višak energije na pravi način.

Godina je jako dobra za sve one Ovnove koji očekuju operacije ili neke estetske zahvate, jer će vam nebo biti naklonjeno, pogotovo od maja.

BIK

POSAO

Nova 2022. svim pripadnicima ovog znaka donosi turbulentne promene na polju posla, karijere i statusa.

Godina nije povoljna za promenu posla, ali je za napredovanje na postojećem radnom mestu dobra. Promena radnog okruženja ne bi vam donela ono što očekujete, zato sačekajte 2023. godinu za takav poduhvat.

Mnogi Bikovi mogu dobiti stalno zaposlenje.

Ako tek sada započinjete karijeru imajte u vidu da će se od vas dosta očekivati, moraćete da uložite mnogo energije i truda.

LJUBAV

Čeka vas izuzetno turbulentna godina i na ovom polju.

Sve osobe rođene u znaku Bika koje su usamljene mogu očekivati promenu statusa. Poznanstva mogu doći preko prijatelja, posebno u januaru i februaru.

Avgust i septembar donose konkretnu realizaciju na polju ljubavi za sve usamljene pripadnike znaka.

Svaka klimava veza ili brak u celoj 2022. godini biće na testu, a mnoge loše veze i neskladni brakovi doživeće krah.

ZDRAVLJE

Budite oprezni u prvom tromesečju godine – bićete skloni prehladama i manjim infekcijama. Tokom maja i juna moguća je nesanica, dok je ostatak godine solidan.

Oktobar je jako vitalan mesec, kada ćete se osećati odlično. Tad je dobar period i za planirane hirurške intervencije.

BLIZANCI

POSAO

Sam početak 2022. godine vam donosi veliku sreću na polju posla i karijere. Suštinski, ovo je godina kada će vam se poslovni deo pokrenuti posle dve godine stagnacije.

Ako ste zaposleni možete očekivati napredovanje, a svi nezaposleni u 2022. će dobiti priliku da se zaposle na poziciji koja im otvara velike mogućnosti.

Svaka promena postojećeg posla je isto tako dobra, jer gde god da počnete da radite i da sarađujete sa drugima će uroditi plodom. Takođe, i pokretanje sopstvenog posla je dobra opcija za vas.

Iskoristite 2022. godinu, jer je sudbinska za vaš status, karijeru i posao, a naročito povoljni meseci su februar, mart i april.

LJUBAV

Emotivni život kod vas će biti bez značajnijih promena, stavićete ljubav u drugi plan. To, naravno, ne znači da ćete biti potpuno nezainteresovani za ovu sferu života, ali nije na pomolu neka stabilna veza na duže staze.

Januar je naglašeniji mesec za upoznavanje, druženje i flert, ali isto tako i za mogućnost povratka starih ljubavi.

Leto je period kada se takođe mogu aktivirati „ljubavni duhovi prošlosti“, dok sama jesen, tačnije oktobar i novembar mogu da vam donesu neku emotivnu priču koja bi kroz 2023. mogla da preraste u nešto dugoročnije.

Zauzeti pripadnici će u 2022. biće u bonaci. S druge strane, svaka nestabilna ili brak mogu da se završe tokom 2022. godine.

ZDRAVLJE

Moguće su blaže infekcije urinarnog trakta tokom januara i februara. Jun mesec vam može biti napetiji.

Od kraja avgusta pa sve do kraja godine je period kada ćete pucati od energije

RAK

POSAO

Nova godina donosi promene na polju karijere. Od maja do avgusta je period kada svaki poduhvat i svaka zamisao koja se odnosi na posao može da bude uspešno realizovana.

Period je odličan i za promenu sadašnjeg posla, za napredovanje, ali i za pokretanje sopstvenog biznisa.

Do maja izbegavajte donošenje bitnijih poslovnih odluka.

Nezaposlenima se takođe smeši dobra poslovna ponuda od maja.

LJUBAV

Kod vas sam početak godine može doneti realizaciju emotivnih relacija koje su duže vreme nedefinisane.

Od januara do marta dobar je period da se svaka veza digne na viši nivo. Slobodnim pripadnicima ovog znaka u istom periodu smeši se ulazak u lepu ljubavnu priču.

Ovo je, takođe, i period kada i neke završene veze mogu da budu obnovljene.

Zauzetim pripadnicima ovog znaka kritičan mesec je februar, jer tada može doći do nesporazuma sa voljenom osobom.

U februaru i martu sve loše veze i brakovi biće na velikom ispitu.

ZDRAVLJE

Na početku 2022. postoji mogućnost pada imuniteta i podložnosti infekcijama.

Do kraja godine sporadično će se javljati nervoza, napetost i nesanica, pa zato više odmarajte.

Godina nije dobra za bilo kakve hirurške ili estetske zahvate.

LAV

POSAO

Pred vama je promenljiva godina po pitanju posla, sa puno uspona i padova. Godina nije idealna za promenu postojećeg posla, jer prelaskom na novo radno mesto situacija ništa ne bi bila bolja.

Oni koji su bez posla imaće prilike da se zaposle, ali ih na tom radnom mestu čeka previše obaveza.

Cela godina je po pitanju posla obeležena dinamičnim oscilacijama, stresom, raspravama… Izbegavajte konflikte sa kolegama i nadređenima.

LJUBAV

Sam početak godine vam donosi srećne okolnosti.

Ukoliko ste sami, januar i februar vam donose partnera koji ima tendenciju da kroz vreme postane vaša „druga polovina“ na duge staze.

Takođe dobar period za ulazak u vezu je i jul, kao i novembar, pa iskoristite ove periode da rešite svoj emotivni status.

Nova 2022. godina je godina kada će svi zauzeti Lavovi koji su u stabilnim vezama napraviti korak napred. Ovo je godina venčanja i ozvaničenja postojećih veza.

Loši brakovi gotovo sigurno će u 2022. doživeti kraj, kao i svaka veza u kojoj se Lavovi ne osećaju ispunjeno.

ZDRAVLJE

Cela godina će biti varljiva i promenljiva po pitanju zdravlja. Period od februara do aprila mogu biti kod vas kritični; čuvajte se padova, posekotina i svih vrsta povreda. Reuma može biti izraženija u tom periodu.

Tokom cele 2022. postoji rizik od problema sa kostima. Takođe, moguće su i promene raspoloženja, kao i varirajući pritisak. Boravite više u prirodi i utopljavajte se.

DEVICA

Čeka vas turbulentna godina na poslovnom polju. Možete očekivati zastoje i blokade.

Provejavaće nezadovoljstvo, želećete da promenite ili posao ili radno mesto, ali ovo nije povoljan trenutak za takvu vrstu promene.

Od jeseni se situacija menja na bolje, pa dobro razmotrite poslovnu ponudu koja će vam tada stići.

Nezaposlene Device mogu imati manjih teškoća oko pronalaska adekvatnog posla. Solidan period kada možete pronaći koliko-toliko dobar posao je u periodu od aprila do juna, kao i od septembra do novembra.

Godina je jako dobra za ulazak u brak ili za pronalazak bračnog partnera ukoliko ste usamljeni.

Mlađi slobodni pripadnici ovog znaka tokom proleća mogu očekivati da će upoznati zanimljivu osobu zbog koje će im zaigrati srce.

ZDRAVLJE

Kod vas će tokom cele godine biti prisutan hronični umor. Ova godina će biti malo teža za vas, jer ćete često osećati manjak energije.

U aprilu i maju se čuvajte upala. Sve operacije ili estetske zahvate izbegavajte tokom 2022, jer bi oporavak mogao da teče sporije.

VAGA

Godina je jako dobra za ulazak u brak ili za pronalazak bračnog partnera ukoliko ste usamljeni.

Mlađi slobodni pripadnici ovog znaka tokom proleća mogu očekivati da će upoznati zanimljivu osobu zbog koje će im zaigrati srce.

ZDRAVLJE

Kod vas će tokom cele godine biti prisutan hronični umor. Ova godina će biti malo teža za vas, jer ćete često osećati manjak energije.

U aprilu i maju se čuvajte upala. Sve operacije ili estetske zahvate izbegavajte tokom 2022, jer bi oporavak mogao da teče sporije.

Godina promena za svaki vid emocija. Svi koji su u vezama imaju podršku kosmosa da uplove u bračne vode, posebno od maja.

Slobodni pripadnici će u 2022. sresti svoju srodnu dušu. Svaka loša veza ili brak dobijaju novu šansu, ali na vama je da odlučite da li ćete ulagati energiju u to ili ne.

Godina je sudbinska po pitanju ljubavi, braka, veza i emocija.

ZDRAVLJE

Tokom 2022. mogući su manji prolazni padovi energije i vitalnosti.

Do aprila ćete biti puni energije, a od tada u naredna dva meseca moguće su manje infekcije i osećaj malaksalosti. Unosite dosta tečnosti i vitamina.

ŠKORPIJA

POSAO

Pred vama je period u kom će vam sve vezano za posao ići na ruku.

Ukoliko želite da menjate postojeći posao ili da odete na drugo radno mesto, učinite to od maja do avgusta, tad su vam zvezde naklonjene.

Takođe, to je i period kada možete da napredujete na postojećem poslu.

Svi koji bi želeli da pokrenu sopstveni biznis dobro je da to učine od maja meseca.

Škorpije u 2022. čeka dosta stabilnosti kroz posao. Oni koji čekaju poslove za stalno gotovo sigurno će im se to i ostvariti.

LJUBAV

Turbulentna godina po pitanju emocija. Jako lep početak godine – od januara do maja svi slobodni mogu očekivati pojavu osobe koja im je suđena.

Cela godina biće obeležena ljubavlju; mnoge Škorpije će ući u brak, mnoge će proširiti porodicu.

Svi zauzeti pripadnici ovog znaka će uživati u ovoj godini, a loše veze i brakovi imaju šansu da se poprave u prvoj polovini godine.

Za one koji dugo vremena ne uspevaju da izađu iz veze koja im oduzima energiju stiže lepa vest – uspeće da prekinu kontakt sa osobom koja im „krade vreme“ i da daju sebi šansu da upoznaju nekoga ko će ih zaista voleti.

ZDRAVLJE

U februaru i martu možete da osetite pojačanu nervozu i unutrašnje nemire.

U junu i julu povedite računa o sinusima. Moguće su glavobolje, manje prehlade, kao i sklonost alergijama i infekcijama.

Krajem godine izbegavajte odlazak na operativne zahvate.

STRELAC

POSAO

Ova godina ne donosi vam velike turbulencije na polju posla i karijere. Svi zaposleni koji bi da menjaju postojeći posao trebalo bi da se strpe, jer će ih i u novoj firmi sačekati problemi sa kojima se već suočavaju na postojećem radnom mestu.

Napredovanja i boljici su mogući tokom druge polovine godine.

Oni koji bi da započnu samostalna poslovanja tokom 2022. takođe bi trebalo bi da se strpe, jer im okolnosti neće ići na ruku.

Nezaposleni će dobijati ponude od januara do decembra, ali neće biti oduševljeni uslovima rada.

LJUBAV

Godina je idealna za sklapanje partnerstava, venčanja i ulazak u vezu. Od aprila do avgusta je jako naklonjen period za pronalazak sudbinskog partnera, planiranje potomstva i zajednički život.

Svi usamljeni Strelčevi će u 2022. pronaći svoju „drugu polovinu“. Oni u vez

ama će svoje veze i ozvaničiti. Strelečeve koji su u braku očekuje fenomenalna godina.

Ljubav će biti na vašoj strani.

ZDRAVLJE

Povedite računa oko ishrane. Tokom godine mogući su talasi napetosti i nervoze koji bi mogli da vam naruše zdravlje.

U avgustu i septembru poradite na imunitetu da ne bi došlo do infekcija.

Pomalo će vas mučiti i nadutost, kao i osećaj težine u želucu. Uvedite zdrave navike.

JARAC

POSAO

Čeka vas dobra poslovna godina. Sve čega se budete latili ići će vam od ruke, a svaka promena koju budete želeli da uvedete na poslovnom planu biće berićetna.

Jedino na šta bi trebalo da obratite pažnju su troškovi; planete su aspektovane tako da upozoravaju da bi sve što zaradite mogli da potrošite na sporedne stvari. Povedite računa kad nešto kupujete ili iznajmljujete, jer biste mogli da plaćate više nego što zaista vredi.

Svaki vid poslovanja koji je u vezi sa komunikacijom i internetom doneće vam napredak.

Nezaposleni tokom 2022. godine mogu pronaći dobre poslove, i dobiti dobre ponude za berićetne poslovne poduhvate.

LJUBAV

Ova godina je za Jarčeve kao novčić sa dve strane, godina promena, naglih ulazaka ali i izlazaka iz veza. Godina kada možete očekivati svašta na emotivnom planu.

Ono što je sigurno – nećete biti sami. Biće udvaranja, upuštanja u neke emotivne priče, biće flerta, ali teško da ćete uploviti u vezu koja će trajati „na duge staze“.

Ali biće vam lepo svakako – pa dokle traje neka traje.

Zauzeti će imati malih trzavica, biće pojačana i ljubomora, ali isto tako biće i malo napetijih perioda kada se veze mogu poljuljati i upasti u krizu.

Oni u brakovima prolaze bez većih oscilacija. Ukoliko želite da okončate lošu vezu ili brak, to je moguće u februaru ili martu.

ZDRAVLJE

Sve do jeseni zdravlje će kod vas biti stabilno. Od jeseni blagi oprez – biće pojačane alergije, bićete skloni bronhitisu.

Takođe, naglašena je i pojačana nervoza u naletima tokom cele godine.

VODOLIJA

POSAO

Kroz celu 2022. godinu vaša poslovna strana je okrenuta sticanju finansija. Čekaju vas srećne okolnosti na polju para, mnogo iznenadnih dobitaka i neočekivanih nagrada i poklona.

Svi zaposleni imaju velike šanse da reše svoj status upravo u ovoj godini: neki će dobiti unapređenje, a neki stalan posao.

Nezaposlenima će se ukazati prilika da dobiju dobro plaćene poslove.

Vodolije koje planiraju da pokrenu sopstveni biznis biće veoma uspešne. Takođe, i sva ulganja u ovoj godini su plodonosna i isplativa. Šta god da odlučite u ovoj godini, biće berićetno.

Od sredine maja do avgusta svi poslovi vezani za transport, komunikaciju i papirologiju će takođe donositi dosta novca.

LJUBAV

Emotivna strana ove godine nije i neće biti vaša jača strana. Istina, biće momenata tokom godine za strast i ulazak u vezu, ali ta veza neće biti ono o čemu ste maštali.

Zauzete Vodolije će u drugoj polovini godine imati turbulentan period; moguće su svađe, rasprave i izlivi ljubomore, pa povedite računa.

Svi slobodni pripadnici ovog vazdušnog znaka tokom marta i od septembra mogu očekivati poznanstvo sa mlađom osobom koja će im pomutiti razum. Bićete vođeni strašću, ali ćete isto tako vrlo brzo i prekinuti ovu vezu koja će za mnoge iz vašeg okruženja biti šokantna.

Oni koji žele korak više u postojećoj vezi mogu da porade na tome od kraja juna do kraja jula. Ali suštinski, sudbinska godina za ljubav je kod vas 2023 godina.

ZDRAVLJE

Od januara do kraja aprila bićete skloni gojenju, pa povedite računa. Od jula do sredine avgusta možete biti podložni prolaznim tegobama.

Tokom godine imaćete malo problema i sa pritiskom i umorom, pa više odmarajte i opuštajte se.

RIBE

POSAOCela 2022. godina kod vas je prikazana kao jako benefitna i napredna godina. Sve Ribe koje bi da menjaju postojeće radno mesto upravo u ovoj godini to mogu i da urade – pratiće ih povoljne okolnosti.

Nezaposleni će dobiti pregršt ponuda i sve će biti berićetne.

Do septembra Ribama je jako dobar period za dobitke, zaradu i dodatne poslove koji će donositi mnogo novca.

Oni koji bi da pokrenu sopstveni biznis to mogu da urade tokom cele godine. Ovo je jako srećna i benefitna godina bilo da pokrećete posao ili da ga tek tražite.

LJUBAV

Tokom godine svi oni koji su sami imaće zanimljiva poznanstva, upuštanje u veze, ali i ozvaničenje istih.

Period od jula do kraja septembra je označen kao period gde svi sami pripadnici znaka mogu sresti i upoznati svoju „drugu polovinu“.

Oni koji bi da u postojećoj vezi načine korak više takođe je period od jula do oktobra jako plodonosan za to.

Ribe u brakovima čeka divna godina. Poradite na komunikaciji sa partnerom ukoliko vaša veza ne ispunjava očekivanja koja ste imali na početku.

Svi koji planiraju potomstvo trebalo bi da znaju da je period od jula do septembra jako dobar za proširenje porodice.

ZDRAVLJE

Tokom cele godine pratiće vas manji problemi sa krvnim pritiskom, kičmom i srcem. Povedite računa oko ishrane. Godina je dobra za relaksaciju, pa idite često u šetnju i na plivanje kako biste uspostavili balans.

Izbegavajte alkohol, jer će vam tokom 2022. štetiti više nego obično.

U julu i avgustu moguće su stomačne tegobe.