U jednom trenutku, muškarac se parkirao kraj puta i nastavio raspravu. Potom je izvukao nož, i naočigled devojčica, koje su sedele na zadnjem sedištu, zadao prvi ubod njihovoj majci.Kako prenose lokalni mediji, porodica se nalazila u vozilu kada je otpočela svađa između supružnika.

Nju je, naočigled ćerkica koje imaju 2 i 4 godine, nožem iskasapio suprug nakon svađe.Žena, čiji identitet nije saopšten, brutalno je ubijena u sredu na putu u gradu Satka u regionu Čeljabinska.

Tada joj je zadao još nekoliko uboda. Žena je tada, kako se sumnja, otvorila vrata i pobegla iz vozila, ali je suprug pojurio za njom i nastavio da je ubada sve dok nije pala u travu nekoliko metara od vozila.

– Šta radiš to? Šta radiš? – čuje se glas uznemirenog muškarca.

On je naglo zaustavio vozilo kad je video krv i istrčao sa telefonom koji snima urlajući na muškarca.Krvavu scenu snimio je čovek koji je prolazio tuda automobilom.

Klečao je kraj ženinog tela dok mu nisu stavili lisice na ruke.Policija je ubrzo stigla na mesto događaja, a ubica se nije opirao hapšenju.

Ubica na to nije odgovorio, već je samo ustao od tela, obrisao nož i bacio ga u travu i krenuo ka kolima iz kojih se čuo plač dece, prenosi “Telegraf.rs“.

 

Devojčice su preuzele radnice Centra za socijalni rad i odvele kod bake, majke ubijene žene.