Kako još ranije rečeno, dečak je primljen sa teškim povredama glave i abdomena i unutrašnjih organa koje su inicijalno zbrinute u Urgentnom centru. Od tog trenutka borba lekara za dečakov život ne prestaje.

– On je i dalje u nepromenjenom teškom stanju, na odeljenju intenzivne nege – rekli su za “Blic” iz Tiršove.

Trogodišnji dečak T.T., koji je teško povređen 21. avgusta, kada je sa majkom pao sa šestog sprata zgrade u Lazarevcu, prilikom čega je njegova majka Aleksandra E. (29) nastradala, i dalje se nalazi u teškom stanju na Univerzitetskoj dečjoj klinici “Tiršova”.

 

Zgrada u kojoj je živela pokojna majka, teško povređeni dečak i njegov otac

Prema jednoj verziji priče, njegova majka Aleksandra, skočila je sa terase u nameri da izvrši samoubistvo. Međutim na licu mesta porodica je odmah demantovala ovu priču, rekavši da ga ona sigurno nikada ne bi povredila. Prema njihovim rečima, najverovatnije je dečak pas sa balkona spletom nesrećnih okolnosti, a ona je stradala pokušavajući da ga spasi.

Zgrada u kojoj je živela pokojna majka, teško povređeni dečak i njegov otac  Karađorđevoj ulici, ali pod još nerazjašnjenim okolnostima, nakon čega je operisan.

FOTO: ZORAN ILIĆ / RAS SRBIJA

 

–  Sinčić je utrčao u dnevnu sobu, odatle na terasu, počeo da se penje na stočić koji je tu bio. Ona je potrčala za njim. Da li je uspela da ga uhvati možemo da nagađamo, ali su oboje pali.Njeno telo je bilo mokro kada je pala. Verujemo da je Nikola došao sa posla i zaspao, a da je Aleksandra ušla u kupatilo i počela da se tušira. Moguće je da je sin istrčao iz svoje sobe, koje je pored kupatila i da ga je ona videla, jer je verovatno ostavila otvorena vrata da bi mogla da osmatra dete.  – rekla je ranije Aleksandrina rođaka.