Poslednji ispraćaj Petra Krstića (25) iz Jelašnice organizovali su njegovi prijatelji iz rodnog sela, a počivaće kraj tetke i bake.

 

Dvojica nerazdvojnih prijatelja s juga Srbije poginula su u saobraćajnoj nesreći kod Tivta u subotu rano ujutru, kada su izgubili kontrolu nad automobilom i sleteli s Jadranske magistrale. Tela Stefana Miloševića (20) iz Grmađe kod Vladičinog Hana i Petra Krstića (25) iz Jelašnice kod Surdulice, danas bi trebalo da budu dopremljena iz Crne Gore u Srbiju.

 

Njih 50 organizovalo se kako bi dostojno bio ispraćen na večni počinak. Petra će sahraniti drugovi jer s majkom nije bio u dobrim odnosima pošto ga je ostavila još kao bebu.  Petra Krstića sahraniće prijatelji iz rodnog sela. Čuvali su ga baba, deda i tetka, ali su oni svi pomrli i Petar je poslednjih sedam godina živeo sam – priča drugarica i dodaje da će Petar počivati pored bake i tetke.

Podsetimo, dvojca drugara su u Crnu Goru otišla u januaru kako bi radili kao električari.

–  Planirali su da se u Srbiju vrate ove nedelje, zbog seoske slave. Kobne večeri su otišli u jedan restoran da se provedu, a poginuli su dok su se vraćali u stan.  Obojica su bili jako vredni i dobri, družili su se odmalena – pričaju poznanici za Kurir i dodaju da je automobil kojim su sleteli s puta bio Petrov, ali da se ne zna ko je od njih dvojice bio za volanom pošto su usled prevrtanja ispali iz vozila.