Poznati pevač narodne muzike Dušan Kostić okončao je svoj život na tragičan način i pod okolnistima koje su ostale pod velom tajne.

Nadležni organi objavili su izveštaj još 1996. godine, koji na kraju krajeva nije otkrivao skoro pa ništa. U izveštaju su stajali samo osnovni podaci koji su otkrivali vremenske odrednice tragedije.

– Bilo je to 13. maja 1996. godine oko 18:50 časova.

Pančevački most

Dalje u izveštaju piše da je Dušan viđen u trenutku kada je navodno skočio preko ograde sa pančevačkog mosta, a posle toga se nikada više nije pojavio živ. Ono što se ističe kao dodatni detalj jeste da je Kostić skočio između 39 i 41 stuba.

Prave razloge Dušanove odluke verovatno niko nikada neće saznati, a njegova supruga Nevenka i ćerke tvrde da mnogo toga ne razumeju.

U celom slučaju ima mnogo nelogičnosti. Jedini svedok navodnog samoubistva nije siguran da je to bio Duško. On je izjavio da je samo video nekog čoveka kako skače – otkrila je Nevenka svojevremeno, prenosi Alo.

Nekoliko dana nakon tragedije na adresu gospođe Nevenke, ali i adresu kuće Duškovih roditelja u Leskovcu i žene s kojom je živeo poslednje dane stiglo je kratko pismo – Mnogo vas volim, oprostite mi. Nije bilo ni potpisa ni pečata na koverti.