Ovaj period će najviše promena doneti na polju ljubavi.

Vesta, jedan od glavnih asteroida u astrologiji, ušao je u znak Raka u kome će se zadržati sve do 11. avgusta.

 

U znaku Raka odnosi se na posvećenost porodici, veliku osetljivost, žrtvovanje zbog drugih, kompromis i predanost.Asteroid Vesta u astrologiji predstavlja strpljenje, seksualnosti, moral, tradicionalna ubeđenja, predanost, obaveze i životni cilj.

S obzirom da je reč o sezoni Raka, možemo da očekujemo brojne izazove i poteškoće u pogledu porodice, doma i emotivnih odnosa.  Najvažnija lekcija koju ćemo naučiti tokom ovog perioda je da iako je normalno da brinemo o svojim najbližima, ne možemo da žrtvujemo sebe ili svoj život u tom procesu.

Kako će asteroid Vesta uticati na naše veze?

 

Ona će doneti značajne promene na polju ljubavi.  Tranzitna Vesta će imati veliki uticaj i doneće promene apsolutno svim horoskopskim znakovima.

 

Ukoliko osećate promenu osećanja, teško pokazujete i izražavate emocije, ohladili ste se ili čak pomirili sa činjenicom da je vaša veza gotova, bićete stavljeni pod veliki izazov – sada morate da budete iskreni.  Ključan korak je da sagledate svoje emocije.

 

Tako ćete izbeći prepirke i svađe, ali ćete u isto vreme sakriti pravu istinu i svoja osećanja, ili čak gurnuti svoje snove i želje pod tepih.  Kako se budemo kretali kroz tranzit, imaćete ogromnu potrebu da činite svog partnera srećnim tako što ćete žrtvovati svoje potrebe.

Kada pokušavamo da potisnemo emocije, to će se negativno odraziti na naše telo, kao i živote.  Iako vam se to može učiniti kao logičan pristup, način da zadržite mir u životu, budite uvereni da se to neće završiti dobro.

 

Probajte da ne razmišljate o tome šta će se desiti kada kažete ono što mislite. Umesto toga, verujte da postoji razlog zašto se sve to dešava, što znači da treba da se suočite sa tim, a ne da bežite.  Kako biste najbolje dobili iz ovog tranzita, važno je da svemu što vam se bude dešavalo pristupite krajnje iskreno.