U javnosti se danima spekulisalo o tome kako je Violeta imala snage da sama sebi zabode nož u srce

Na grudima su joj otkrivene dve plitke rupe, koje su bile fatalne po nju. Obdukcija tela doktorke Violete S. A. (50), poznatog plastičnog hirurga, nedvosmisleno je pokazala da je ona 14. juna sama sebi presudila nožem u kupatilu porodičnog stana u centru Beograda.

Izvor iz istrage potvrdio je za Informer da je nakon završene obdukcije tela otklonjena svaka sumnja da je možda reč o ubistvu.

Njen muž i sin, koji su u trenutku Violetinog samoubistva bili u stanu, u međuvremenu su saslušani na poligrafu, koji je pokazao da oni nemaju nikakve veze sa smrću poznate doktorke, koja je bila osnivač jedne privatne klinike za plastičnu hirurgiju.

 

Naložene su toksikološke analize, koje bi trebalo da pokažu da li je Violeta kobnog dana imala alkohol ili druge opijate u krvi.  “Fizičke povrede u vidu nekoliko ubodnih plitkih rana u predelu grudi bile su smrtonosne i doprinele su veoma brzoj smrti”, ističe se u nalazu veštaka.

“ Pored tela je bio krvavi nož. Sve su to rekli tokom poligrafskog ispitivanja, koje je pokazalo da su govorili istinu. Osim toga, na nožu i na Violetinom telu nije bilo tuđih bioloških tragova i ništa nije ukazivalo na to da je reč o zločinu”. U međuvremenu, policija je saslušala Violetinog sina i muža. Oni su objasnili da je Violeta kobnog dana krišom ponela nož u kupatilo. Pošto dugo nije izašla, dozivali su je, ali se ona nije odazvala. Zato su provalili vrata i zatekli je mrtvu.  priča izvor.

Podsetimo, pacijenti Violetine bolnice za estetsku hirurgiju bile su mnoge poznate ličnosti, estradne zvezde i manekenke, jer je bila ekspert za operacije uvećanja grudi i korekciju lica.

Najverovatnije joj je pomoglo i to što je imala opširno znanje o anatomiji i tačno je znala kako sebi da zada koban ubod.  Inače, u javnosti se danima spekulisalo o tome kako je Violeta imala snage da sama sebi zabode nož u srce.

Ranije su Violetini prijatelji rekli da se ona poslednjih meseci promenila i da je, po svemu sudeći, krila od drugih šta ju je tištilo.Takođe, spekulisalo se i o motivima njenog samoubistva, ali nešto o tome možda znaju samo muž i sin.

 

Izvor: Informer