Skot Disik promenio prioritete. Porodica je važnija od svega.

Par je tri godine bio u srećnoj romansi, a sada je Sofiji srce slomljeno.Posle raskida Skot je potražio utehu kod bivše devojke Kortni Kardašijan, sa kojom ima troje dece.Skot Disik raskinuo je trogodišnju vezu sa 15 godina mlađom Sofijom Riči.

Iako je drugima njihov odnos čudan, oni su zaista najbolji prijatelji ,Skot je zaista vrlo srećan što se dobro slaže sa Kortni.‒ rekao je izvor blizak paru za „US Weekly“.

Skot i Kortni ponovo su se zbližili tokom porodičnog putovanja u Utah, gde su uživali u svojim nasmejanim mališanima.

 

 

‒Skot se i dalje trudi i izgleda da šanse nikada nisu bile bolje , iako Kortni još nije otvorena za flert, – dodao je izvor za pomenuti portal.

Sofija se sa tim suočavala od samog početka veze, ali sada je Skot definitivno odredio prioritete i izabrao porodicu. Jedan od glavnih povoda za raskid je to što će Skot Disik zauvek biti zaljubljen u Kortni.

Od kada su raskinuli, neprekidno se čuju, a njihovi prijatelji veruju da postoje šanse da se par pomiri.  Ipak, izgleda da Sofija nije spremna da odustane od svoje veze.

Sofiji je oduvek smetala Kortnina neodlučnost.Kortni nikada nije bila ljubazna prema Sofiji, zbog čega je Skot Disik dobio ultimatum od bivše devojke.

‒ Kortni nije bila otvorena da se pomiri sa Skotom, ali ni potpuno spremna da ga emotivno prepusti drugoj ‒ rekao je izvor blizak paru.

Naime, Skot Disik bio je na rehabilitaciji kako bi preboleo traume koje ima od kada je izgubio oba roditelja.Kada je nedavno izašao sa rehabilitacije, Kortni mu je pružila potpunu podršku.

‒ Sve vreme je bila tu za njega i pomogla mu da se još više zbliži sa decom ‒ navodi izvor za portal „WHO“.

Kortni je u rijaliti-emisiji „U korak sa Kardašijanovima“ više puta istakla da je njen odnos sa bivšim dečkom njen najveći uspeh. Cela porodice Kardašijan želi da se Skot Disik što pre oporavi jer ga svi vole i smatraju članom porodice.