Monday, June 5, 2023
Home Zanimljivosti Sećate se MEDICINSKE SESTRE u bikiniju iz Rusije koja je zapalila svet?...

Sećate se MEDICINSKE SESTRE u bikiniju iz Rusije koja je zapalila svet? Danas ima novi posao i baš je BOMBASTIČNO

1980

 Priznaćete, bilo je razloga za to. Zvezdi sa footgrafije je napravila dosta problema, ali i donela veliki preokret u karijeri.Slika medicinske sestre Nađe Žukove (23) iz Rusije u bikiniju je pre mesec dana izazvala lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Nađa Žukova se u jeku komentarisanja sporne slike koja je nastala tokom pandemije korona virusa, oglasila i rekla da nije ni znala da je zaštitno odelo koje je nosila providno.

” Videla sam to, prepoznala se i odmah zaključala profile na društvenim mrežama. Nisam htela tu vrstu pažnje Ne znam kako se fotografija tako brzo proširila internetom, mada znam kada je nastala. “, izjavila je za britanski “San”.

Medicinsku sestru fotografisao je pacijent i ona je brzo postala planetarni hit. Bolnica u kojoj je Nađa radila nije bila nimalo oduševljena time pa je otpustila atraktivnu Žukovu koja je brzo dobila novi poslovni angažman.

Tako se Nađa otisnula u manekenske vode, a njena priča je primer da je svaki publicitet dobar, mada to definitivno ne važi u svakom slučaju.Sportski brend angažovao ju je za novu kampanju, želeći da iskoristi njen ogroman publicitet.

J.M.