Kaže da je u detinjstvu otkrila da nije kao drugi.

Ova crnka tvrdi da ima 600 godina, kao i da jako često pije ljudsku krv koja je održava u životu.  Lilit je nedavno promenila ime na Instagramu. Lepa zvezda ove društvene mreže sada je “Lilit Vampir”.

Lilit kaže da nije kao ostali vampiri u istoriji, iako stalno nosi crninu.Kako bi zadržala potpuno belu boju kože, ona se već devet godina krije od sunca i pije ljudsku krv.

U Londonu ima normalan posao koji obavlja od 9 do 17 časova, dok u slobodno vreme istražuje poreklo i istorijat vampira.

Još u detinjstvu je primetila da je fasciniraju mistična i misteriozna bića i pojave.  Ljudsku krv prvi put je probala sa 18 godina i to je nešto najlepše što joj se dogodilo.

Šta god pričala i u šta god verovala, Lilit je postigla efekat na Instagramu gde ima čak 150.000 pratilaca.  Ubeđena je da je na Zemlji iz moralno dobrih razloga, samo što još nije otkrila zbog čega je tu tačno.U odnosu na mnoge priče o vampirima koji sisaju ljudsku krv i ubijaju ih, Lilit kaže da se ona ne oseća kao “loša” vampirica, naprotiv.

 

 

Izvor: Objektiv.rs