U tragičnoj nesreći koja se dogodila kada je voza naletio na auto u Bolfanu nedaleko od Koprivnice ugašena su tri mlada života, od toga dva dječija.

Dječak (4) je stradao na licu mjesta, baš kao i 27-godišnjakinja, dok je četvorogodišnja djevojčica od posljedica povreda preminula sat vremena kasnije u bolnici.

Automobil je u naletu voza poprilično uništen.

U međuvremenu, saopštenjem se nakon završenog uviđaja javila i varaždinska policija i saopštila da je automobilom iz smjera Svetog Petra upravljala 27-godišnjakinja, koja je i preminula.

Na prelazu nije bilo rampe, kao ni zvučne i svjetlosne signalizacije, tek Andrijin krst i znak STOP.

“Dolaskom do navedenog prelaza, koji nije označen svjetlosno-zvučnom signalizacijom niti zaštićen polubranicima ili branicima, nije se zaustavila ispred istog i uvjerila da prugom ne nailazi vlak. Zbog toga je u njezino vozilo udario putnički voz koji je saobraćao na relaciji Koprivnica-Varaždin”, saopštili su iz PU varaždinske.

Kako piše Epodravina.hr, preminuli dječak sin je tragično stradale Valentine i muškarca koji je bio u automobilu, a čiji život nije ugrožen, dok je djevojčica bila njihova nećakinja.

Živjeli su u Karlovcu Ludbreškom, a kako su ispričali njihovi poznanici, Valentini je danas bio rođendan.