Stigla je vest o prilično komplikovanom odnosu novog para u koji je uključen i – njen muž.Dovoljno velika vest je da glumac Bred Pit ima novu devojku. Time je on potopio lađe svima koji su priželjkivali pomirenje sa bivšom dragom Dženifer Aniston.

 

Svetski mediji tvrde da je manekenka u takozvanom otvorenom braku i da veza sa glumcem njenom mužu ne smeta.  Bred Pit (56) upoznao je svoju novu devojku Nikol (27) u prestižnom restoranu koji, igrom slučaja, drži njen muž, otkriva Dejli Mejl.

Nakon premijere otišao je u pomenuti restoran i tamo sreo Nikol.Priča se da se holvudski šmeker zaljubio čim je ugledao Nikol, i to još u avgustu prošle godine, na promociji njegovog novog filma “Bilo jednom u Holivudu.”

Njih dvoje trenutno uživaju na jugu Francuske.I dok su mnogi bili ubeđeni da se Džen i Bred mire i ljube, sada se ispostavlja da je Bred ljubav sa Nikol krio godinu dana, sve donedavno.

“Bred njega navodno poznaje godinama jer je čest gost u restoranu. Kada je došao da proslavi premijeru svog novog filma, Roland ga je upoznao sa Nikol, a ona mu je dala svoj broj telefona.   Bred Pit je prvo upoznao Nikol Poturalski u avgustu prošle godine, u restoranu njenog supruga Rolanda. Pošto Nikol mnogo putuje zbog modelinga, kada je bila u Los Anđelesu, javila se Bredu,” tvrdi dobro obavešten izvor za Dejli Mejl.

Nikol i Roland (68) imaju sedmogodišnjeg sina Emilija.

“ Nije negativan ili ljubomoran tip.Roland je bio oženjen nekoliko puta i ima petoro dece. On i Nikol su još uvek u braku, ali prijatelji tvrde da je to brak otvorenog tipa.”

A sada, nakon svega, – kako se nadmetati sa Bredom Pitom…kažu mnogi da Rolandu ne bi mnogo značilo i da nije u tom otvorenom braku .