Za Ognjena Vranješa nema mira ni kada je potpuno posvećen fudbalskoj karijeri.

Svaki njegov potez, a pogotovo onaj na društvenim mrežama, brojni mediji dočekaju sa željom da režiraju senzaciju.

Dovoljan je “lajk” ili komentar da se Vranješ dovede u vezu sa nekom od ljepotica iz regiona, pa se tako više od mjesec dana ispredaju priče o njegovoj ljubavnoj vezi sa Ivanom Jeločnik, influenserkom iz Splita.

“Čitao sam i ja o tome na pojedinim portalima. Nisam tome pridavao pažnju, nije prvi put da se tako nešto dešava, ali zadnjih dana postaje pomalo naporno. Ivanu ne poznajem lično. Istina je da smo preko Instagrama razmijenili nekoliko poruka, ali ništa više od toga. Čitao sam svašta. Od toga da sam joj slao poklone, pa do njenih navodnih dolazaka u Belgiju i moram da kažem da to ništa nije tačno.”, priča Vranješ za portal “Provjereno.info”

Bg. fudbaler koji se nedavno po drugi put izborio sa Kovidom 19, kroz šalu kaže da ga, ponekad, zna i nasmijati novinarska mašta, ali da se neke granice moraju znati.

“Svjestan sam da živimo u takvim vremenima i da mediji “žive” od bombastičnih naslova. Vjerujte mi, da imam razumijevanja za to i često pređem preko nekih stvari koje se pišu o meni. Ne želim da “talasam”, da dajem povoda i da “prodajem” tuđe novine, ali onda se to koristi. Iz dana u dan čitaš neistine, i jednostavno moraš da odreaguješ.  Tako je i sada. Ponavljam, ne poznajem lično djevojku sa kojom me novinari u zadnje vrijeme dovode u vezu.” kaže Vranješ, pa dodaje:

“Izgleda da kojoj god djevojci lajkujem fotografiju na Instagramu odmah sam u vezi sa njom”.