Nedavno je bila veridba!

lepa Brena

 Foto: Alo.rs

Kada je otišla u Srbiju, svi zajedno su otišli na večeru da se lepo ispričaju. Brena im je tom prilikom dala neke savete za budućnost.

Nju je vest o Viktorovovj veridbi zatekla na moru, kada joj je ostalo samo da mu čestita.Lepa Brena se konačno vratila u Beograd posle dva meseca krstarenja Azurnom obalom i Jadranskim morem, pa je odmah održala sastanak sa sinom Viktorom.

 

lepa Brena

 Foto: Printscreen/Facebook

– Njoj je jedan prijatelj dojavio da on želi da se oženi do kraja godine, pa je Brena htela to da lično čuje od njega – kaže izvor blizak porodici, a pošto Viktor nije govorio o svojim planovima za svadbu, ona ga je pitala da li planira ove godine da se ženi, na šta je on odogovori da ne zna.  Brena se do sada nije mešala u njihovu ljubav jer je mnogo zavolela Sandru koja je iz dobre poštene kuće. Mešutim, jedan njihov prijatelj dojavio je da Viktor planira da se oženi krajem godine, pa je Brena to htela da čuje lično od njega.

 

Viktor Živojinović

Foto: Masanori Jošida

Viktor sada štedi za stan, koji će najverovatnije kupiti početkom sledeće godine.

Sandrina reakcija je oduševila Brenu. Rekla je da svakako ne žure sa svadbom jer sada ima dosta posla kao šminkerka, što je oduševilo Brenu, koja ceni što je Sandra samostalna.