Pričao sam se lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac!

Darko Lazić

Foto: Printscreen/Instagram

Njegove poslednje fotografije zabrinule su mnoge.Darko Lazić zbog viška kilograma podvrgao se operaciji želuca, te je naglo počeo da mršavi.

“Ovaj čovek će postati anoreksičan jer samo jede supicu”, “bukvalno se prepolovio”, “nije više isti čovek”… su samo neki od komentara ispod Darkovih fotografija.Poslednje fotografije koje je pevač objavio na društvene mreže zabrinule su njegove fanove, te mnogi ističu da je previše smršao i da bi možda trebalo da se zaustavi.

Darko Lazić

Foto: Printscreen/Instagram

Darko je nedavno ispričao da je smršao čak 60 kilograma, u tome mu je pomogla operacija želudca, teretana i dijeta, nakon koje je mogao da jede samo kaše i supice.

– Krvna slika nije bila baš najbolja i to je pretilo da nastanu mnogo veći problemi. Na stranu sve to, nisam mogao normalno ni da se krećem, jer sam konstantno imao bolove, što me je baš mučilo . Kilogrami su mi predstavljali veliki problem, te sam tražio način da ih se rešim. Fizikalnu terapiju nisam mogao u potpunosti da izvodim, a i kretanje mi je predstavljalo problem zbog kilograma. – pričao je Darko Lazić i objasnio:

-Sa hirurgom sam pričao i on mi je objasnio da se radi o rutinskoj operaciji, a da će kilogrami tek nestati posle nekoliko meseci. Sada sledi period oporavka organizma i dovođenja u normalno stanje. Potrebno je da prođe vreme, a nadam se da ću i ovu bitku pobediti . Pričao sam se lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. U prvom trenutku bio sam uplašen, plašio sam se komplikacija koje bi mogle da nastanu. – priča Lazić.