Monday, June 5, 2023
Home Vesti Neverovatna scena iz Novog Sada se deli mrežama: Slikao sam ih, ZOVU...

Neverovatna scena iz Novog Sada se deli mrežama: Slikao sam ih, ZOVU SE MARIJA I VLADA i neka cela Srbija zna šta su uradili!

1164
 

Pošteni Novosađani Foto: Privatna arhiva

Jedna, možemo slobodno da kažemo – nesvakidašnja situacija u saobraćaju, dogodila se pre nekoliko dana u Novom Sadu.

Posle prvobitnog šoka, krajičkom oka je spazio i beli papir koji ga je, kako će se kasnije ispostaviti, odveo do pravih heroja dana.

– Poštovani dobri ljudi, ovo kraj mene su Marija i Vlada. Oni su pre dva dana bili u žurbi i uznemireni zbog lekarskih pregleda malog Vlade. Tako uznemireni, slučajno su zakačili moj auto i stradao je retrovizor.

Čitavu situaciju je podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, a mi vam je prenosimo u celosti (neka imena su izmenjena zbog zaštite podataka o ličnosti).

 

Foto: Nenad Baranovski / Privatna arhiva

Danas je retrovizor zamenjen, majstor Slavko iz Šangaja je takođe ispao šmeker i nije hteo dinar da naplati.

Ona i njen muž su organizovali gde da kupim retrovizor i majstora koji će da popravi, bez da sam morao prstom da mrdnem.

Marija T. iz Novog Sada ipak, ne smatra da je uradila nešto neobično.

Vlada je dobio čokoladu od mene, kao makar mali znak zahvalnosti što i dalje postoje dobri ljudi poput njegove majke i oca i da sledi njihov primer – glasila je objava.

 

– To je bilo na parkingu, ja da uparkiram auto i udarim drugi auto od ukočenosti i nervoze. Baš mi je bilo neprijatno, poludela sam kad sam videla pta sam uradila. Ali isto tako bih volela, kad bi mene neko sutra udario, da mi ostavi poruku  Ja sam bila na bolovanju u tom trenutku, ali je i dete imalo neke probleme, pa smo išli na pregled i u celoj toj ludnici, desilo se.  – kaže za “Blic” ovaj savesni vozač.