Prema prvim i nezvaničnim informacijama iz istrage koja je još u toku majka je skočila sa detetom, ali još nisu isključene mogućnosti da ih je neko gurnuo, kao ni da je možda bio nesrećan slučaj kao što porodica sumnja.

Ovako su za medije rekli tetka B.R. i brat mlade majke A. E. koja je jutros pronađena mrtva nakon pada sa šestog sprata zgrade u Karađorđevoj ulici u Lazarevcu na terasu na prvom spratu, a pored nje je pronađeno teško povređeno njeno trogodišnje dete.

Mi sumnjamo da je dete krenulo na terasu i da je ona krenula za njim, da se nije bacila već da je bio nesrećan slučaj, ali sačekaćemo da vidimo šta će istraga pokazati…

Za vreme tragedije suprug preminule A. E. (29), koji je tek došao iz treće smene s posla, spavao je u stanu.

– Mi smo bili tu ispred, oko 9 sati neko je vikao da je neko skočio sa zgrade, nismo ni pomislili… – rekla je tetka preminule mlade majke.

Preminula mlada majka sa suprugomFOTO: DRUSTVENE MREZE
Preminula mlada majka sa suprugom

 

Kako saznajemo A. E. je rodom iz Lazarevca, dok je njen suprug iz Novog Sada. Suprug se i dalje nalazi u stanu i razgovara sa policajcima, dok se telo nesrećne žene još nalazi na pločniku jer policija vrši uviđaj.

–  Ne verujem da bi ona izvršila samoubistvo, pogotovo jer je želela to dete – rekao je brat preminule A. E.Oni su bili jako pobožni, ona nije imala psihičkih problema, odrasli smo zajedno, znao bih…

 

Dete u bolnici

Kako saznajemo preminula A. E. je studira defektologiju i bila je jedinica. Njen suprug vozio je kombi za crkvu.

Čula sam da je dete toliko povređeno da je bolje da ne pričamo – rekla je kratko tetka preminule žene.

Teško povređenog trogodišnjeg dečaka Hitna pomoć prevezla je u bolnicu gde se i dalje nalazi.