Devojčica borac koja se od trećeg meseca života bori sa opakom Spinalnom atrofijom mišica, tip 1, svakog dana vežba i trudi se da pobedi, ali bez nas ne može.Minja Matić sutra puni godinu dana a njeno ime ste sigurno već negde videli.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

 

“Dragi moji drugari, moji saborci i moja snago, sutra punim svoju prvu godinicu života.

Ona na svoj divan dan ima poruku za sve ljude dobre volje i velikog srca.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Moje zdravlje znači i sreća mame i tate, a ja baš ne volim da vidim njihove suzne oči, zato vam jos više hvala što ste uz nas.Mnogo borbe i mnogo teških trenutaka u njoj, ali i mnogo tuge u očima mojih roditelja. Znam, poželećetr mi zdravlje prvenstveno i hvala vam na tome.

Vi ste pravi drugari i pokazali ste da postoji šansa i za mene.Hvala vam za svaku poslatu poruku, za svaki bazar, licitaciju i svaki uplaćeni novac.

Ja vas molim da do cilja budete uz nas i da zahvaljujući vama i snazi mojih roditelja odem na lečenje i pobedim sve. Znam, pobediću, mogu ja to, samo mi treba još vaše pomoći.

Bar jedna poruka sa brojem 845 na 3030 ili poziv na 1432 i ja ću biti srećna.Za moj prvi rodjendan mi ne trebaju igračke, garderoba, ništa što vole sva deca, meni je potrebna samo vaša poruka.

Hvala vam i voli vas vaša Minja. “

Da Minja osmehom dobije bitku za život! Pomozimo Minji!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 845 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human845 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000732401-90

(Kurir.rs)