Odustaje od karijere?

Sinoć, dok su Zadrugari odgovarali na pitanja gledalaca, jedno pitanje se ticalo i Gagija koji je već ranije pominjao da bi voelo da bude Lunin menadžer jer bi je on najbolje štitio, ali i davao joj najbolje savete, budući da je prošao dosta toga, a i da poznaje kako šou biznis i estrada funkcionišu. Pitanje gledaoca koje je bilio upućeno Gagiju se odnosilo na to kako će Gagi biti menadžer svojoj ćerki kada nije u stanju ni spisak za kupovinu da napravi?!

Luna je i sama imala komentar na ovo, pa se dotakla i svoje buduće karijere uopšteno.

„To što su meni minirani nastupi, ne može niko da mi pomogne”, iskreno je rekla Luna.

„Kada izađem, ja se jedno vreme neću baviti muzikom, nego ću raditi na sebi da budem bolje. Tako da to otpada. Od toga nema ništa. Što se tiče menadžera, ja smatram da to treba da bude neko ko nema veze sa mojom porodicom”, rekla je odlučno Luna koja je izgleda poradila u svojoj glavi na prioritetima i brizi o sebi.

„Opet kažem da ja prvo moram da razmislim šta ću i kako ću, jer sam malo promenila neke stavove po pitanju svog života i želim da promenim neke stvari. Što se tiče muzike, neće to biti tako kako je bilo pre nego što sam ušla ovde. Promeniću milion nekih stvari. Prvo ću se pozabaviti svojim životom i sama sobom. Mislim da ja imam preče stvari od toga da ja sada odmah snimam spotove, pesme, da budem kao neka pevačica, a imam mnogo problema koje treba da rešim u svojoj glavi”, za kraj je mudar zaključak donela Luna.