Vila Darka Lazića u Brestaču izgrađena je na mestu gde je nekada davno bila kuća njegove prababe koja se navodno bavila crnom magijom. Meštani se boje da Darko sada ispašta zbog stvari iz prošlosti kojima se bavila njegova prababa.

– Istina je da se Darkova prababa bavila vradžbinama. Ona je bila vidovita, imala je taj posebna dar i svi su trčali da im proriče sudbinu – pričaju Darkove komšije iz Brestača.

– Prababa je umela da radi abortuse, a imala je i bunar pored te stare kuće u kojoj je živela. Meni je moja baba pričala da je ona sve to bacala u bunar. Svi stariji ljudi iz sela koji su još živi sećaju se Darkove prababe i svega što je ona radila. Kad smo čuli da Darko tu gradi kuću, prestravili smo se.

FOTO: PRINTSCREEN

Kako kažu, Darkova prababa je gledala i u dlan, skidala je crnu magiju i sama je prvila. Pre nego što su Lazići krenuli da grade kuću, doveli su sveštenika da okadi taj plac, a bunar je davno zatrpan. Meštani se boje da Darko ne ispašta za sve te grehe iz prošlosti, piše “Scandal”.

I Darko i Ana Sević su znali za taj bunar. Ana i Darko, dok su bili u braku, posetili jednog vidovnjaka koji je folkera upozorio da će mu život postati pakao ako počne da živi na toj kući. Ana se plašila da prviri u Brestač.

Darku je tek nakon nesreće jasno da to nisu čista posla. Folker navodno planira da konsultuje sveštenika da još jednom očita molitve na pragu njihove kuće ali i da posete duhvonika koji bi ih posevatavo i rekao šta da rade.

Kurir.rs/Skandal/Foto Aleksandar Jovanović