Reprezentacija Srbije ispala je sa Svjetskog prvenstva u Kataru nakon što je s 3:2 poražena od Švicarske u posljednjem kolu.

Da stvar bude gora za Srbiju, Kamerun je iznenadio Brazil u zadnjem kolu i slavio s 1:0 pa je nakon tog rezultata Srbija zakucana za dno skupine s jednim bodom. Susret je odmah po završetku komentirao kapiten Srbije Dušan Tadić koji je bio na rubu suza.

“Svaka utakmica s nama je luda. Oni povedu pa mi preokrenemo na 2:1, pa 2:2, 2:3. Ne smiju se događati neke od ovih stvari, ako želimo igrati na ovoj razini. Mora postojati bolja komunikacija na terenu, moramo se bolje braniti, mislim tu i na vezni red i na napadače. Svi moramo biti jedno. Kad u tri utakmice primiš osam golova, to je previše”, rekao je Tadić pa dodao:

“Mislim da smo dobili najtežu grupu od svih grupa. Sve kvalitetne reprezentacije su tu, i isto u kvalifikacijama smo primili dosta pogodaka, ali smo dosta i dali, zato se ne bih ni složio da nismo sličili na ekipu iz kvalifikacija. Imali smo i tad dobre trenutke i loše trenutke.”