Porodica poznatog astrologa Dušana Veličkovića danas je potvrdila vest o njegovoj iznenadnoj smrti.

JEZIVA PREDVIĐANJA ASTROLOGA VELIČKOVIĆA: Sve će pući kao balon, biće mnogo leševa! Nakon presude, rekao i da Zoran Marjanović NIJE KRIV!

Početkom godine prognozirao je da će ratovi postati radikalniji i da će se upotrebiti hemijsko oružje.

– Bojim se da će tamo negde biti bačeno neko hemijsko oružje. To je planetarno. Na ličnom nivou moguća su trovanja alkoholom ili hranom, čak i lekovi mogu imati kontraindikaciju – govorio je tada za medije.

– Sunce predstavlja vladare, predsednike država i kada se oni sretnu. Oni moraju da rade svoj posao. Sve što ima veze sa Suncem, ima veze sa vladarima. Sve će da pukne kao balon za dvadesetak dana – pričao je Veličković.

U septembru prognozirao razaranja i mnogo leševa

– Ulazimo u jedan mnogo gori period od prethodnog, po pitanju Marsa, posebno negde tamo polovinom avgusta, posebno su 14. i 15. avgust jako, jako loši – rekao je astrolog Dušan Veličković i dodao:

– Ne verujem da će se ovo manifestovati na nekom ličnom planu, već na političkom i međunarodnom planu, a i kada su ovui ratovi u pitanju. Tu na nebu se nalazi jedna zvezda nekretnica “Algul”, koja predstavlja razaranja i mnogo leševa. Arapski bukvalni prevod znači – hrpa leševa. S obzirom na ovaj rat i sve što se dešava, ovo bi trebalo da gospodari ratova shvate da treba da se uozbilje i sve presaberu, jer kada na 26. stepen Bika dođe Uran, koji bvlada atomskom energijom, e onda postoji opasnost da za neke dve godine u julu mesecu dođe do neke nuklearne nesreće – istakao je astrolog Dušan Veličković.

Veličković šokirao izjavom: Marjanović nije kriv

Astrolog je, nakon presude, komentarisao čitav slučaj i govorio o tome da on, zapravo, nije kriv.

– Sud zna da on nije ubio, ali je morao to da kaže. Njegov govor tela govori da je on pacov koji je sateran u ćošak – rekao je.

– On zna ko je ubio Jelenu, a to je njegov otac – rekao je i dodao: – Zločin je sistematski dobro odrađen.-

– Ovo je početak privođenja pravde. Zoran će biti osuđen iako nije to uradio, i tada će propevati ko ju je ubio. Dobiće 3, 4 god zatvora za prikrivanje dela – rekao je Veličković.

Astrolog je, takođe, rekao i da Zorica Mitrović nije Zoranova devojka, da je impotentan i da sve radi u dogovoru sa advokatima.