Juventus je djelovao tužno sinoć protiv Empolija, totalna nemoć, zvižduci navijača i horsko žaljenje medija za Ronaldom.

Jedno je sigurno, ovakav Juve nema šta da traži u borbi za titulu iako su ih prije prvenstva kladionice proglasile za favorita.

Alarm je odmah upaljen, stigao je Moaz Ken, tačnije vratio se, ali problem ostaje isti, vezni red. Došao je Lokateli, no nije starter, Juve ne može da se oslobodi Ramzija koji se sada povrijedio, ali će i pored toga probati da dovede jednog kreatora igre u posljednja dva dana prelaznog roka.

I dalje ostaje Pjanić kao solucija, ali problem su njegova primanja, dok su priče o Azaru i Asensiju izmišljotine medija. “Bjankoneri” mogu da dovedu Vitsela, ali teško da je on odgovor.

Priča se da su prava meta dvojica igrača iz francuske lige, jedan je Auar iz Liona koji želi u Seriju A, ali predsjednik Ola nije spreman da ga pusti na pozajmicu sa otkupom.

Drugo ime je mladi francuski reprezentativac Čuameni, no, Alegri želi nekog iskusnijeg od fudbalera Monaka. Pominje se i stara meta Korentin Toliso iz Bajerna, no biće teško dogovoriti se sa Bavarcima, ostalo je malo vremena.

Alegri je rekao da je timu potrebno vrijeme, ali baš ga i nema, s obzirom da rivali pobjeđuju. Izbjegao je da govori o transfer pijaci, uz riječi da ćemo vidjeti šta će se desiti u posljednja 72 časa.

Danas je stigao Kean, ali jasno je, sa ovim veznim redom neće daleko stići…