Monday, March 27, 2023
Home Crna hronika “ISTRČAO JE NA ULICU I VIKAO: ‘BEBA NE DIŠE, ZOVITE POMOĆ'” Baba...

“ISTRČAO JE NA ULICU I VIKAO: ‘BEBA NE DIŠE, ZOVITE POMOĆ'” Baba bebe koju je do smrti tukao otac otkrila šta se desilo KOBNOG DANA U VRŠCU

3307
Slučaj nasilja u porodici je policiji u Vršcu prijavljen 25. juna. Ocu je istog dana određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati, dok mu je dan posle toga, 26. juna, određen pritvor. Tot je u potpunosti priznao zločin i rekao je da je dete nekoliko puta šamarao.

Otac monstrumFOTO: FACEBOOK / SCREENSHOT

Pre mesec ipo dana, 25. juna po dečaka je ispred kuće u Vršcu u kojoj je živeo sa svojom porodicom, došla ekipa Hitne pomoći jer je otac monstrum vikao kako beba ne može da diše, te je neko pozvao lekare.

Baka mališana koji je 7. avgusta, mesec i po dana kasnije, preminuo u Institutu za majku i dete nakon stravičnih povreda koje joj je naneo otac.

Mišel Tot (29), otac monstrum iz Vršca, koji je svoju bebu tresao i lupao joj šamare dok nije zadobila ozbiljno oštećenje mozga, nakon batina istrčao je na ulicu i vikao: “Beba ne može da diše, zovite Hitnu pomoć”.

 

 

Vršac, kuća u kojoj je otac na smrt prebio svoje deteFOTO: ALEKSANDAR SLAVKOVIĆ / RAS SRBIJA
Vršac, kuća u kojoj je otac na smrt prebio svoje dete

– Dete bilo zdravo i napredno od rođenja, bilo nam je čudno šta je moglo da se desi. Brzo je došla hitna pomoć i kasnije je prebačen na Institut za majku i dete – Ja nisam znala šta se desilo, ali sam videla da je dete opušteno i bez svesti. Inače je priča za “Blic”, baka mališana, tačnije majka žene čije je dete preminulo.

Tot koji je zverski pretukao svoju bebu sam se prijavio policiji, a nakon saslušanja priznao je ovaj zločin.

Njen suprug navodno nije bio nasilan prema njenom prvom detetu, ali sa njim nije imao preterano blizak odnos.Inače, njegova supruga i majka preminule bebe, ima još jedan brak iza sebe i dete, koje takođe živi sa njom.

Otac M.T. koji je zverski pretukao svoju bebuFOTO: FACEBOOK / SCREENSHOT
Otac M.T. koji je zverski pretukao svoju bebu

-Nikada se preterano nisam mešala u njihov odnos i život.Kada su njih dvoje počeli da žive zajedno ja sam predložila da budu u istom dvorištu sa mnom samo u drugoj kući, kako bi zbog bebe bili u Vršcu, jer njegovi roditelji žive u Vatinu, a to je malo dalje. – priča baka preminulog dečaka.

Otac monstrumFOTO: FACEBOOK / SCREENSHOT
Otac monstrum

Ona kaže da ne zna kako će njena ćerka sve podneti i da je ona otišla po telo bebe.

– Moja druga ćerka je došla iz Švajcarske samo da bi videla svog sestrića, a sada ide po njegovo telo, nije ga živog ni videla. Ovo je tako strašno što se desilo, ona nije dobro psihički, ne znam kako ćemo izdržati.  – rekla je njena majka.

 

Kuća u kojoj je živi ova porodica u VršcuFOTO: ALEKSANDAR SLAVKOVIĆ / RAS SRBIJA
Kuća u kojoj je živi ova porodica u Vršcu

– Prema meni se nikada nije ponašao loše, samo mi je jednom rekao da se ne mešam u to kako će on da vaspitava svoje dete. Ali zar se dete od mesec i po dana vaspitava tako što ga neko udara .Moja ćerka je bila u strahu od njega, govorila je kako će ga prijaviti, međutim svaki put kada spomene on joj je pretio pa nikad to nije smela da uradi. – kroz plač se pita njegova baka.

“Ni sa kim se nisu družili”

Komšije ove porodice iz Vršca, gotovo da nisu znale za ovaj događaj dok nisu čuli vest da je beba preminula.

Kuća u kojoj je otac pretukao svoje deteFOTO: ALEKSANDAR SLAVKOVIĆ / RAS SRBIJA
Kuća u kojoj je otac pretukao svoje dete

–  Njene ćerke su uvek bile sa nekim problematičnim momcima. Majka i otac bebe slabo sa kime su se družili, nikada im prijatelji nisu dolazili. Nada je jako dobra žena, ostala je udovica pre 11 godina. Jedna ćerka joj živi u Švajcarskoj, druga je živela ovde, ali jako slabo smo je viđali. – priča za “Blic” jedan od komšija.