Stravična fotografija sa mesta nesreće u kojoj je poginula Silvana Armenulić.

Isplivala JEZIVA fotografija stravične TRAGEDIJE koja je potresla čitavu Jugoslaviju! Automobil u kom je POGINULA Silvana Armenulić URNISAN! (FOTO)

Legendarna pevačica Silvana Armenulić tragično je izgubila život u teškoj saobraćajnoj nesreći,  10. oktobra 1976. godine na autoputu Beograd – Niš, a sa njom su nastradali sestra Mirjana Bajraktarević i violinista Rade Jašarević, dok je treća sestra Dina Barjaktarević Nikolić za dlaku izbegla smrt.

Silvana Armenulić sa ćerkom Gordanom

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija sa mesta nesreće, a na istoj se vide uništen automobil u kom je pevačica nastradala. Prema rekonstrukciji nesreće, automobil marke “Ford” se kretao brzinom od oko 150km/h, a onda je iznenada počeo da prelazi u suprotnu kolovoznu traku i usledio je sudar. Desna strana “forda” takvom silinom se zakucala u kamion da mu je kompletno izvalila prednji desni točak, poluosovinu i podvukla se pod njega

Podsetimo, Silvana je bila udata za poznatog jugoslovenskog tenisera, Radmila Armenulića, sa kojim ima ćerku Gordanu, a koji se svojevremeno prisetio ove stravične nesreće.

– Vraćala se iz Aleksandrovca i u jednom trenutku ju je zabolela glava. Pevala je tamo u nekoj kafani i udarila glavom u neki šiljak, pa se s Miodragom Jašarevićem zamenila u Kolarima i on je seo za volan. Da li je pao u šećernu komu ili je zaspao, šta se desilo, to se ne zna ni dan danas. On inače nije vozio brzo, a tada se valjda oslonio na gas i direktno su udarili u kamion. Na mestu su ostali mrtvi on, Silvana i njena sestra Mirjana, koja je bila u drugom stanju. I to je cela priča.