Georgina Rodriguez otkrila je kako je bila ‘ružna’ dok je odrastala, a imala je posebne riječi za one koji ne vole nju i njenog budućeg supruga Cristiana Ronalda.

Georgina je jako lijepa i zgodena, svjetski popularna i uspješna žena. Svojevremeno je radila kao prodavačica u “elitnom butiku”, gdje ju je upoznao današnji dečko Cristiano Ronaldo, zbog koga je i postala planetarno popularna. No, priznaje da nije sve u njenom životu bilo tako savršeno…

Kao tinejdžerica je živjela u skučenoj zajedničkoj kući i radila je u trgovini gdje je zarađivala 250 funti sedmično u španskom gradu Huesca. Kao 17-godišnjakinja se preselila u Bristol gdje je dobila posao. Njen otac je odslužio 10 godina zatvora zbog kaznenih djela trgovine drogom. Dakle, nimalo sretno djetinjstvo za danas jednu od najljepših žena svijta.

“Imam moto: Što god učinite, bit ćete kritikovani. Ljudi su zavidni mom partneru i meni. Zavist je osjećaj koji uništava ljudsko biće, ispunajva ih mržnjom i ogorčenjem”, kazala je Georgina u nedavnom intervjuu za Mujera Hoya.

“Čini se da je bolje biti bogat od rođenja, a ne poboljšavati se i napredovati započevši od iste tačke kao i većina ljudi”, dodala je.

Rodriguez je jedna od najpopularnijih zvijezda na Instagramu s nevjerojatnih 21,5 miliona pratioca. Sklapala je niz profitabilnih ugovora o modeliranju, uključujući poziranje za Vogue.

Ipak, tvrdi da njen uspon niko nije mogao predvidjeti jer je bila – ružno pače.

“Kad sam bila mala, bila sam ružno pače i pretvorila sam se u labuda. Pri rođenju niko ne bi rekao da ću kasnije izrasti u ljepoticu. To su mu oduvijek govorili, ali volim sebe takvu kakva jesam. Niko nije savršen, ali mi smo jedinstveni i to je samo po sebi posebno”, dodala je Georgina.