Nakon Bristola uslijedila je nova životna epizoda, ona u Madridu gdje je radila kao prodajna asistencija u Guccijevoj trgovini. I tada joj se, kada je u tu trgovinu došao Cristiano 2016. godine, život posve promijenio…

Jedno mu je rodila prije gotovo četiri godine, a uskoro će čak – dvoje! Georgina Rodriguez (27), partnerica Cristiana Ronalda, opet se nalazi u drugom stanju, navodno već tri mjeseca, i na svijet će donijeti blizance.

– S veseljem javljamo da očekujemo blizance. Srca su nam puna ljubavi i ne možemo dočekati da vas upoznamo – objavili su na Instagramu uz zajedničku fotografiju.

Pa ko je uopće Georgina Rodriguez? Rođena je Argentinka iz Buenos Airesa, no najveći dio života provela je na sjeveru Španije, u Jaci, pa ima i špansko državljanstvo. Njezin otac Jorge jest Argentinac, a majka Ana María Španjolka. Ostala je bez oba roditelja, prvo bez majke koja je prije 10 godina poginula u prometnoj nesreći, dok joj je otac svijet napustio pretprošle godine. Inače, bio je bivši nogometaš te proveo deset godina u zatvoru zbog dilanja droge.

Georgina i njezina sestra Ivana živjele su samo s majkom, u velikom siromaštvu. Lijepa se Georgina, prije nego se probijala u svijetu manekenstva, okušala i u onom plesačkom. Nije uspjela kao profesionalna balerina te se zaposlila kao konobarica u lokalnom restoranu.

Potom je, nakon selidbe u Bristol, radila i kao kućna pomoćnica i dadilja, zarađujući 10 eura po satu da si plati fakultetsko obrazovanje i pomogne obitelji. Uslijedila je nova životna epizoda, ona u Madridu gdje je radila kao prodajna asistencica u Guccijevoj trgovini. I tada joj se, kada je u tu trgovinu došao Cristiano 2016. godine, život posve promijenio… Koliko? Pa recimo da danas na svojoj ruci ima prsten vrijedan milion eura.

– Bila je to ljubav na prvi pogled – rekla je jednom prilikom.

U iščekivanju vjenčanja

Uskoro je, upravo zbog veze s Ronaldom, dobila otkaz, ali brzo je našla novi posao u Pradinoj trgovini. Tada su je već krenuli salijetati Cristianovi obožavatelji…

– Zvali bi me i raspitivali se o meni praveći se da su potencijalni kupci. Paparazzi bi me uvijek čekali i počelo mi je biti jako neugodno.

Međutim, kada je prvi put zatrudnjela s Ronaldom, takvi su problemi postali prošlost. No, nije htjela postati posve ovisna o Ronaldovom bogatstvu, pa je prije nego je on otišao u Juventus, upisala tečaj financijskog računovodstva u Madridu.

– Volim zarađivati novac za sebe i ne želim da mi netko pomaže u tom pogledu. Ako mogu, priuštit ću si nešto. Ako ne mogu nositi Chanel, onda ću Zaru.

Četiri godine kasnije, međutim, i dalje je samo Ronaldova partnerica iščekujući da dobije priliku izreći sudbonosno da…

– To ne ovisi o meni, ali voljela bih – rekla je najavljujući svoj dokumentarac Soy Georgina koji će uskoro doći na Netflix i u kojem će otkriti mnoge privatne stvari.

–  Imam 27 godina i moj se život potpuno promijenio prije pet – rekla je u jednom od isječaka.

A možda svijet upozna i kako je živjeti pod Ronaldovim krovom, poput ovog detalja:

– Cristiano je super tata i najbolji suprug o kojem sam mogla samo sanjati. Ali on ne kuha. Nakon svega što radi, zaslužuje da ga na stolu čeka ukusno jelo spremljeno s puno ljubavi. Imamo kuhara, ali ponekad ja kuham. Štoviše, kad njega nema, priuštimo si neke obroke koje on ne voli ili ih ne konzumira. Istina, i Cristiano pojede pizzu, ali samo jednom tjedno nakon čega napravi mnogo trbušnjaka. Volim ga ponekad iznenaditi onim što mu se sviđa, ipak kad njega nema, svi se možemo najesti. Ponekad jedva čekamo da ode – rekla je Georgina i otkrila još nešto…

– Da ste Cristiano Ronaldo, biste li promijenili žarulju koja je na gotovo 20 metara od zemlje jer imamo visoke stropove? Bolje ne. Neka pazi na sebe i  posveti se onome što najbolje radi, a ja ću se brinuti za ostalo. Meni sve ide od ruke i volim se brinuti za kuću i obitelj – kazala je, vjerujemo, buduća gospođa Ronaldo…