Kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko danas slavi 36. rođendan, a njegova supruga Amra odlučila ga je obradovati priredivši mu posebno iznenađenje.

Na dan kada nogometaš slavi rođendan, supruga mu je odlučila uljepšati dan od samog početka.

Zajedno sa kćerkom Unom i sinom Danijem, iznenadili su oca dok je još bio u krevetu. Una je u sobu ušla sa tortom u rukama, dok je Dani nosio velike balone sa brojevima njegovih godina.

Prizor su zabilježili i podijelili sa pratiteljima na Instagramu, a Amra je podijelila i nekoliko fotografija iz njihove mladosti.

Nogometaš i nekadašnja manekenka vrijede za jedan od najpopularnijih i najskladnijih parova bh. scene i šire. Upoznali su se 2011. godine, a pet godina poslije, godine 2016., jedno drugom izrekli su sudbonosno “da”.

Zajedno imaju kćerkice Unu i Daliju te sina Danija, a Amra iz prethodnog braka s Vladimirom Vićentijevićem ima i kćerku Sofiju.

Rođendan kapitenu reprezentacije BiH čestitali su brojni njegovi bivši i sadašnji saigrači te Nogometni savez BiH, FK Željezničar, kao i brojne druge nogometne organizacije.