Jarac zadovoljan, Bik uspešan,Vaga napreduje, Škorpija srećna

OVAN

 

Imate mogućnost da na ljubavnom polju upoznate osobu koja vam odgovara. Dobro se osećate.Moguće je da ćete na poslovnom polju imati neke manje probleme kada je u pitanju papirologija i administracija.

 

BIK

 

Možete da očekujete da će vam partner biti maksimalno posvećen. Zdravlje vam je sasvim dobro.Pred vama je izuzetno povoljan dan za početak nekog novog poslovnog projekta. Zadovoljni ste ljubavnom situacijom.

 

BLIZANCI

 

Priželjkujete promene u vašem braku. Moguće je da ulazite u monotoniju. Moguća je prolazna glavobolja.Moguće je da ćete imati neke probleme na poslu i da ćete biti skloni svađama i nesporazumima sa saradnicima.

RAK

 

Ukoliko vam se dopada neko, sada vas očekuje prilika za početak veze. Moguća je nesanica.Današnji dan vam donosi neke manje poslovne probleme. Povedite računa da sami ne reagujete previše ishitreno.

 

LAV

 

Uživate u svom životu i u svojoj slobodi. Sada momentalno ne osećate spremnost za novu ljubavnu vezu. Problemi sa nervima.Spremni ste da pokažete svoja poslovna umeća i talente. Možete da očekujete povoljan dan za posao.

 

DEVICA

 

Sa voljenom osobom polako planirate brak i zajednicu. Maštate o ozbiljnijim promenama. Manji problemi sa očima.Možete da očekujete poboljšanje na poslovnom polju. Uspešno ćete rešiti manje probleme koje ste imali.

 

VAGA

 

Možete da dođete do zanimljivog susreta sa osobom sa kojom flertujete. Osećate spremnost za vezu. Imate višak energije!Dobijate priliku da na poslovnom polju ostvarite unapređenje. Možete da očekujete pozitivan period.

 

ŠKORPIJA

 

Ukoliko budete pokazali previše ljubomore prema partneru, to ga može udaljiti od vas. Izbegavajte cigarete.Finansije vam idu na bolje i zbog toga se osećate zadovoljno i sigurno u sebe. Dosta toga vam ide jako dobrim tempom.

 

STRELAC

 

Ukoliko ste slobodni dolazi vam prilika za poznanstvo sa osobom koja će vam emotivno prijati. Sklonost alergijama.Očekuje vas povoljan period da na poslovnom polju ostvarite svoje planove. Sudbina je danas na vašoj strani.

 

JARAC

 

Možete da očekujete povoljan dan za neki izlet ili kraće putovanje sa partnerom Povećajte unos vitamina.Možete da očekujete prilično naporan dan. Potrebno vam je dosta vremena kako bi završili sve poslovne obaveze.

 

VODOLIJA

 

Ako budete bili spremni da preuzmete inicijativu prema osobi koja vam se dopada, moguć je početak veze. Nesanica vas muči.Neophodno je da se više posvetite poslu aako zaista osećate da ste spremni da napredujete na ovom polju.

 

RIBE

 

Možete da očekujete pozitivan dan za polje flerta. Povećajte unos vitamina.Očekuje vas period u kojem vam neće biti lako da sve poslovne probleme razrešite sami. Ako ste slobodni, okrećete se novim poznanstvima.