Device uživaju u ljubavi,Rakovi se osećaju dobro, Bikovi uspešni na poslu

OVAN

 

Konačno rešavate probleme koje ste ranije izbegavali i smatrali drugorazrednim. Emotivan odnos je u krizi.Puni ste samopouzdanja, vredni i ambiciozni.  Ni vi ni druga strana se ne trudite da ga popravi. Moguća je glavobolja.

 

BIK

 

Jasno ste formulisali ciljeve i sada sigurnim koracima idete ka njima. Nezadovoljni ste emotivnom sferom.Uživate u poslu.  Veza je ušla u rutinu i nema uzbuđenja. Mogući su problemi sa alergijama.

 

BLIZANCI

 

Razočarani ste jer su rezultati manji od očekivanih. Partner smatra da odnos treba da pređe na viši nivo. Ulažete maksimum napora u poslovne obaveze. Slažete se sa time. Mogući su problemi sa pritiskom.

 

RAK

 

Emotivno ste u procepu. Potreban vam je stabilan odnos, ali druga strana kao da stalno čini stvrari koje vam ne prijaju. Zadovoljni ste saradnjom sa inostranim poslovnim partnerima. Osećate se dobro.

LAV

 

Zadovoljni ste emotivno. Produbljujete novo poznanstvo i shvatate da imate mnogo toga zajedničkog. Prezadovoljni ste poslovnim rezultatima naročito što ste vi idejni tvorac istih. Osećate se tromo i umorno.

 

DEVICA

 

Razmišljate šta da uradite da bi pokrenuli posao. Emotivno ste ispunjeni.Zabrinuti ste zbog stagnacije u polju posla.  Partner pruža punu podršku što vam jako puno znači. Pritisak je sklon oscilacijama.

 

VAGA

 

Na poslovnom sastanku postižete dogovor kojim ste u potpunosti zadovoljni. Emotivno ste nezadovoljni, ali odlažete razgovor o problemima sa partnerom. Vaša inteligencija i šarm daju odlične rezultate. Moguća je alergija.

 

ŠKORPIJA

 

Emotivno ste prezadovoljni. Žao vam je što voljenu osobu niste sreli dok ste bili slobodni. Pokušavate da nađete rešenje za postojeće probleme, ali ne uspevate u tome. Kondicija vam je slaba.

 

STRELAC

 

Ostavljate povoljan utisak. Vi ste zainteresovani za novi posao više nego što pokazujete. Odličan je dan za poslovni razgovor. U emotivnoj sferi nema novih dešavanja niti vas to zanima. Zdravlje je stabilno.

 

JARAC

 

Pitate se da li je moguća obnova saradnje. Emotivno ste zadovoljni. Slobodno vreme posvećujte u potpunosti partnerki. Sa nostalgijom razmišljate o starim poslovnim partnerima.Mogući su problemi sa pritiskom.

 

VODOLIJA

 

Opušteni ste jer se posao odvija baš kao što je i planirano. Odnos sa partnerom je zahladneo i to se manifestuje kroz nedostatak komunikacije. Saradnja sa kolegama je na zadovoljavajućem nivou.Umorni ste.

 

RIBE

 

Niste zadovoljni odnosom sa partnerom pa eskivirate sastanak. Poslovne obaveze su vas prilično istrošile, ali ste svesni da ste mnogo toga uradili.U fizičkom smislu ste jako umorni i potreban vam je odmor.