Ugledni francuski mediji su pustili vijest da Argentinac od ljeta neće biti član PSG-a i da će biti slobodan u izboru nove sredine za nastavak karijere.

34-godišnji Argentinac sigurno ima još toga da pokaže na terenu i već su se brojni velikani raspitivali za njegove usluge. Di Marija je u svojoj profesionalnoj igračkoj karijeri igrao samo za velike klubove poput Real Madrida, Manchester Uniteda i Benfice. Prema navodima GOAL-a, Argentinac bi tako mogao nastaviti i sa novim klubom.

Prema istom izvoru velikan sa Apeninskog poluostrva je spreman ponuditi Argentincu jednogodišnji ugovor, a riječ je o Juventusu. Massimiliano Allegri želi iskusnog igrača za sledeću sezonu, a to je upravo uvidio u Di Mariji koji iza sebe ima igranje u velikim ligama i za velike klubove. Uprava Biancoenara je Argencincu ponudila jednogodišnji ugovor, a uveliko se vode pregovori o mogućoj opciji i za drugu sezonu.

Takođe jedna od opcija zašto baš Di Marija leži u činjenici da bi na Allianz stadion stigao potpuno besplatno, a to otvara dodatne mogućnosti za nova pojačanja.

Allegri voli da radi sa iskusnim igračima i u njih ima najviše povjerenja i upravo zbog toga bi mogli očekivati Argentinca u Torinu sledeće sezone.