Pevač Darko Lazić napravio je neverovatnu transformaciju sa svojim telom.

Darko LazićFOTO: YOUTUBE/PAPARAZZO LOV / SCREENSHOT
Darko Lazić

Nakon nekoliko meseci on je uspeo da smrša nešto više od 60 kilograma.On je nakon teške saobraćanje nesreće koju je doživeo, odlučio da ode na smanjivanje želuca.

Pored toga, ekipa “Paparaco lova” ga je uhvatila kako vredno i naporno trenira u teretani, a društvo mu je pravila supruga Marina.Razlika je aposlutno neverovatna.

 

– Osim svega toga, krvna slika nije bila baš najbolja i to je pretilo da nastanu mnogo veći problemi. Na stranu sve to, nisam mogao normalno ni da se krećem, jer sam konstantno imao bolove, što me je baš mučilo  Kilogrami su mi predstavljali veliki problem, te sam tražio način da ih se rešim. Fizikalnu terapiju nisam mogao u potpunosti da izvodim, a i kretanje mi je predstavljalo problem zbog kilograma. – započinje priču za “Blic” Darko i dodaje:

Podsetimo, u razgovoru za “Blic” Darko je potvrdio naša saznanja da je hirurškim putem na jednoj privatnoj klinici u Beogradu smanjio želudac.

Darko LazićFOTO: YOUTUBE/PAPARAZZO LOV / SCREENSHOT
Darko Lazić

– Sa hirurgom sam pričao i on mi je objasnio da se radi o rutinskoj operaciji, a da će kilogrami tek nestati posle nekoliko meseci. Sada sledi period oporavka organizma i dovođenja u normalno stanje. Potrebno je da prođe vreme, a nadam se da ću i ovu bitku pobediti Pričao sam se lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. U prvom trenutku bio sam uplašen, plašio sam se komplikacija koje bi mogle da nastanu.  – priča Lazić.

Darko LazićFOTO: DUNJA ĐORĐEVIĆ / RAS SRBIJA
Darko Lazić

Operacija je trajala svega sat vremena, a Darko se brzo oporavio.

–  Verovali ili ne, sada ne mogu da jedem onu količinu hrane koju sam nekada znao da pojedem. Ako sam pre mogao da pojedem dva parčeta torte, sada je to polovina jednog – objašnjava pevač koji je zbog ove intervencije napravio manju pauzu sa nastupima, ali se posle sedam dana vratio standardnom ritmu života. Ceo zahvat je prošao bez problema, imam nekoliko malih rezova na stomaku. Pušten sam brzo kući, a posle nekoliko dana sam otišao na kontrolu.