Kristijano Ronaldo još nije odlučio, a nema ni konkretnu ponudu. Ako Juventus sutra uveče ne izbori plasman u Ligu šampiona (ne zavise od sebe, nego kikseva Milana ili Napolija) sigurno da će napustiti klub.

Kako pišu španski mediji, Mendeš potajno radi na operaciji. Florentino mu je zatvorio vrata Reala, demantovana je želja da se vrati u Sporting, ali Mančester Junajted je opcija.

Navodno je Solskjer razgovarao sa Ronaldom, koji bi smanjio primanja kako bi se poslije 12 godina vratio na “Old Traford”. Junajted bi platio oko 20 miliona evra koliko traži Juventus za Portugalca, a nekoliko je razloga što klub želi da vrati Portugalca.

Prvo, Solskjer smatra da je on vođa kakav nedostaje i da bi bio sjajan primjer za mlađe igrače, prije svih Rašforda i Grinvuda. Drugo, sa njim bi bili mnogo jači, Ronaldo garantuje golove, “Đavoli” žele da skinu bučne komšije sa trona. Treće, Ronaldo je simbol velikog Junajteda, vratio bi sjećanje na velika vremena, ali i ispeglao imidž vlasnika. Koliko ga voli publika na “Old Trafordu” uvjerio se par puta, sa Realom. Njegov dolazak bi otupio oštricu protesta protiv Glejzera.

Sve u svemu, “AS” tvrdi da je Solskjer razgovarao sa Ronaldom o njegovim planovima, Portugalac ima još godinu ugovora sa Juventusom, ali bi se Italijani rado rastali sa njim, pogotovo ako ne budu igrali Ligu šampiona, jer je plata prevelika za njihove mogućnosti.

Ipak, da sačekamo, sigurno da će Ronaldo do kraja saslušati Solskjera sa kojim je dijelio svlačionicu četiri godine.