Saturday, May 21, 2022
Home Vesti Srpska dizajnerka napisala da POSTPOROĐAJNA DEPRESIJA ne postoji, a onda je usledila...

Srpska dizajnerka napisala da POSTPOROĐAJNA DEPRESIJA ne postoji, a onda je usledila BURNA RASPRAVA

1807

 Na svojoj Instagram strani napisala je da je umorna, da ustaje noću, da je bole grudi, ali da je srećna zbog svoje dece i do su joj bolovi najmanji problem.Dizajnerka Dijana Radonjić postala je majka po treći put.

Dijana Radonjić
DIJANA RADONJIĆFOTO: INSTAGRAM

“Žene nedelju dana posle porođaja nemaju volje da se obuku. Obaveze, malena depresija, a eto tebe i baš si slatka i samo napred. Ne može ništa preko noći”.Sukob između nje, pratiteljki i žena na Tviteru nastao je nakon što je jedna korisnica napisala:

Dijana je odgovorila da nema vremena za negativnost.

“Depresiju kao pojam ne volim i ne poznajem. Imam tri srećice i sve je dobro.To je samo do nas i našeg uma. A i kako depresija nakon dolaska malenog bića. “, napisala je dizajnerka.

” Do hormona je, depresija je klinička bolest koja se leči kao i ostale bolesti i nije sramota imati je.Velika je uvreda, a i opasno je reći da je to negativnost i da je do uma”, stoji u odgovoru.

Ubrzo je usledio komentar u kojem je korisnica rekla da postoporođajna depresija i te kak postoji.

 

Tviter korisnice i majke su bile znatno oštrije i ovakav stav su nazvale toksičnim i opasnim.

“Sram te bilo u ime svih žena koje su patile od postporođajne depresije”, ” Glava me zabolela momentalno”, “Sve veći broj ljudi boluje od depresije i ovakav stav je jako opasan”Da li je realno da je ovako nešto neko izjavio. Depresije je jako ozbiljna bolest”, “Čuj ona je priznaje pojam depresije, pa to je kao da kažeš – e, ja ne priznajem da postoji Sunce., pisale su žene u komentarima.

M.Z.M.