“Rodila sam te, dala sam ti život!! Ali ja sam ljuta na tebe jer si ostavila moje ruke prazne! Bila si mi podrška, razlog zašto sam se smejala, razlog što sam dobila snagu da nastavim! Bila si borac do poslednjeg trenutka, smejala si se, gledala si nas bez mogućnosti da progovorimo i oči su nam govorile da nastavimo, tu sam, borim se!”, reči su Rule Pispirigu, čija je ćerka Georgina preminula pre nekoliko dana.

Tragedija bivših supružnika Manosa Daskalakisa i njegove bivše supruge Rule, učinila je da meštani Patrsa, ali i cele Grčke zaneme, jer, ovo je treće dete koje ovaj par gubi u poslednje tri godine od raznih bolesti.

Prvo je u aprilu 2019. godine preminula njihova ćerkica Malena, koja je imala 3, 5 godine. Kako se navodi, roditelji su deset dana pre njene smrti saznalid a devojčica boluje od akutne leukemije, nakon čega je usledila prva faza lečenja hemoterapijom, a uskoro i druga, u bolnici u Atini. Nažalost, ona je tamo i preminula, iako su rezultati bili bolji. Kako prenosi portal “Ant1Njuz”, devojčica se jedne noći iznenada probudila, majci koja je spavala sa njom rekla par reči, a onda zavuke sklopila oči.

Sledeća tragedija Rulu i Manosa snašla je u martu 2020. godine, kada je njihova šestomesečna devojčica Iris, iznenada preminula u snu. Kako se navodi, do smrti je došlo zbog retke ageneze u sinusnom čvoru

Poslednji i najjači udarac, zadesila ih je kada su saznali da im najstarija ćerka, Georgina, boluje od srčanih problema, zbog kojih su joj prošle godine u bolnici u Atini, doktori ugradili defibrilator.

Supružnici, koji su se u međuvremenu razveli, ostali su pre par dana i bez devetogorišnje Georgine, čija je smrt izazvala šok u njihovom rodnom mestu, ali i u celoj Grčkoj, zbog nezapamćene tragedije i skoro pa vezanih smrti dece.

Na sahrani koja je obavljena drugog februara, okupio se veliki broj ljudi da Georginu isprati do večne kuće. Srceparajuće scene buketa i balona, kidale su dušu i terale suze na oči i onima najtvrđeg srca, prenosi portal “Ant1Njuz”

Dan nakon sahrane, oglasila se i majka devojčice na svom Fejsbuk profilu jakom i emotivnom porukom.

“Rodila sam te, dala sam ti život!! Ali ja sam ljuta na tebe jer si ostavila moje ruke prazne! Bila si mi podrška, razlog zašto sam se smejala, razlog što sam dobila snagu da nastavim! Bila si borac do poslednjeg trenutka, smejala si se, gledala si nas bez mogućnosti da progovorimo i oči su nam govorile da nastavimo, tu sam, borim se! Srećan put mala moja!! Želim ti lep susret sa tvojim sestricama!! Za mene nisi otišala i nikada nećeš otići !!! Volim vas sve tri Georgino”, stajalo je u opisu potresne poruke.