Pre nekoliko meseci postala doktor pravnih nauka, dok njena naslednica nimalo nije zainteresovana za estradu.  Pevačica Sanja Đorđević izuzetno je ponosna na svoju ćerku Ivanu.

Ivana je u 30. godini završila doktorske studije, a ovaj uspeh doneo je bio veliku radost u porodicu Đorđević.

 

Imala je da nauči 7.000 strana, polagala je osam ispita i nije imala pravo da padne nijedan, jer bi u suprotnom morala sve iz početka.Mislila sam da će se zadržati na tome, ali njena želja je bila da položi i pravosudni ispit. Zaista ne znam odakle joj snaga, ali sam ponosna na sve što je uradila.Kao što znate, Ivana je posle studija prava u Švajcarskoj polagala diferencijalni ispit da bi mogla i tamo da bude pravnik. Takođe, u Cirihu je završila i master za sportsko pravo.  I- rekla je Sanja pre par meseci za “Kurir” i dodala:

– Njen cilj je da radi u nekoj od svetskih organizacija, da tamo zastupa sportiste i sa naših prostora. Zbog toga je i polagala diferencijalne ispite u Cirihu.  Ivana je od ujutro do uveče bila u biblioteci kod Hrama Svetog Save, bilo je veoma naporno, a i meni je bilo stresno, verujte mi.

 

– To je jedina stvar na kojoj zavidim Ceci, što je postala baka. To je predivna stvar, mislim da ću se odlično snaći u toj ulozi  Ja sam spremna da postanem baka, odavno, ali te stvari ne zavise od mene, je l’ tako?- kazala je za “Blic” Đorđevićeva, a šta je njena ćerka imala da kaže pred našim kamerama pogledajte u videu u okviru teksta.

Sanja se prošlog meseca pojavila sa ćerkom na veselju porodice Ražnatović, a tada je pevačica rekla da jedva čeka da joj naslednica podari unuče.