Mnogi komentarišu da je velika sličnost to što se Vilijam zaljubio u rođaku žene koju je voleo njegov otac.

foto: Profimedia
FOTO: PROFIMEDIA

Novi detalji iz intime princa Vilijama cure u javnost. Navodno je u svojim mlađim danima princ bio zaokupljen jednom posebnom damom – nećakom svoje sadašnje maćehe Kamile Parker Bouls.

princ čarls i kamila parker
PRINC ČARLS I KAMILA PARKERFOTO: PROFIMEDIA

Pre nego što je na studijama upoznao svoju sadašnju suprugu i majku svoje dece Kejt Midlton, Vilijam je “pikirao” Emu Parker Bouls. Prema pisanju biografa princeze Dajane, sedamnaestogodišnji Vilijam je bio preko ušiju zaljubljen u Emu.

Zanimljivo je da je Vilijam svoju tinejdžersku pažnju usmerio baš prema ovoj dami za koju se navodi da dosta liči na svoju tetku.

princ čarls i kamila parker
PRINC ČARLS I KAMILA PARKERFOTO: PROFIMEDIA

Naime, njegov otac princ Čarls godinama je varao princezu Dajanu baš s Kamilom, a poznato je i kako je samo nju volio celog svog života. Uspeo je da se oženi njome tek kada je prošlo više od 8 godina od Dajanine nesrećne smrti, tj. 2005.

Navodno je Vilijam bio u vezi s Emom u trenutku kada je on imao tek 17, a ona već 25 godina, tj. 1999. Ema je do danas ostala bliski član kraljevske porodice, te se često nalazi zajedno s Vilijamom i Kejt na raznim svečanostima.

Vilijam je, prema rečima svedoka, često znao zaljubljeno gledati u Emu, a ona bi pažljivo slušala svaku reč koju bi joj mladi princ uputio.

– Ponekad bi se tako zagledao u nju da bi svima prisutnima bilo neugodno – rekao je jedan od svedoka ljubavne situacije princa Vilijama iz 1999.