Bugarska proročica Baba Vanga o kojoj bruji većina svetskih medija, pogodila je do sada dosta toga, a pre smrti je imala nešto da kaže i za Rusiju i Putina.

O Baba Vangi ovih dana pišu i bitanski mediji, a “Miror” koji podseća da je pogodila ishod Bregzita, ističe da je proročica koja je umrla 1996. godine pred sam kraj svog života dala prognozu o Vladimiru Putinu i Rusima.

Naime, kako piše britanski tabloid, Baba Vanga je svojevremeno istakla da će Vladimir Putin i Rusija dominirati svetom.

youtube.com/History

Baba Vanga

– Svi će se otopiti kao led i nestati, samo jedno neće – Vladimirova slava, slava Rusije. Niko ne može da zaustavi Rusiju. Sve prepreke će da ukloni ispred sebe i postaće gospodar sveta – navela je Vanga.

Neposredno pre smrti, Baba Vanga je još jednom predvidela slavnu budućnost Rusije, a takođe je istakla i optimizam po pitanju nukleranog rata.

Šta je sve pogodila i omašila?

Baba Vanga je 1989. rekla: “Užas, užas! Američka braća će pasti, nakon što ih napadnu čelične ptice. Vukovi će zavijati u žbunju i šikljaće nevina krv.”

Dana 11. septembra 2001. godine, avioni koje su oteli islamski ekstremisti udarili su u Svetski trgovinski centar u Njujorku, ubivši hiljade ljudi.

Evropa će prestati da postoji

Prema Babi Vangi, kontinent će prestati da postoji do 2016. godine, a sve što će ostati biće prazni prostori i pustoš, gotovo lišeni bilo kakvog oblika života.

Očigledno nije baš tačno, ali Velika Britanija jeste glasala za izlazak iz EU 23. juna 2016. godine, što je izazvalo mnogo previranja.

Ona je navodno rekla da će ekstremisti koristiti hemijsko oružje protiv Evrope (ili možda nervni agens).

Barak Obama će biti poslednji predsednik SAD

Baba Vanga je predvidela da će 44. predsednik SAD biti Afroamerikanac, ali je takođe dodala da će on biti poslednji.

Tvrdila je da će on napustiti funkciju u vreme kada će zemlja biti u ekonomskoj ruševinama i da će postojati ogromna podela između severnih i južnih država – kao što je bio slučaj tokom Američkog građanskog rata.

Tanjug/AP

Barak Obama

Činilo se da je Baba takođe predvidela da će 45. predsednik Sjedinjenih Država – za koga sada znamo da je Donald Tramp – biti suočen sa krizom koja će “srušiti zemlju”.

Njeno jezivo predviđanje kaže: “Svi će polagati nadu u njega da će to okončati, ali će se dogoditi suprotno; on će srušiti zemlju i sukobi između severnih i južnih država će eskalirati.”

Neki spekulišu da bi reference na “sever i jug” mogle da označavaju Severnu i Južnu Koreju.

Treći svetski rat

Babina predviđanja su ponovo razmotrena nakon što je još jedan mistik, koji je očigledno prorekao predsednikovanje Donalda Trampa, tvrdio da zna tačan datum početka Trećeg svetskog rata.

Samoproglašeni “božji glasnik” Orasio Vilegas veruje da će nuklearni rat izbiti na 100. godišnjicu posete Gospe od Fatime.

Tanjug/AP

Donald Tramp

Vidovnjak tvrdi da je zamislio da će Tramp pobediti na američkim izborima još 2015.

On je navodno predvideo da će biznismen milijarder postati „kralj iluminata“ koji će “uvesti svet u Treći svetski rat”.

Cunami na Dan boksa 2004

Hladni regioni će postati topli… i vulkani će se probuditi.

“Ogroman talas će prekriti veliku obalu prekrivenu ljudima i gradovima, i sve će nestati ispod vode. Sve će se otopiti, baš kao led.”

Kina se diže

Prema proročici, Kina će 2018. godine postati svetska sila.

Verovatno je ovde nekoliko godina jer je Kina već ekonomska i vojna sila.

pixabay.com

Kineska zastava

Takođe očigledno imamo promenu u Zemljinoj orbiti da bismo se radovali vremenu pre 2023.

Zlatno doba

Biće stvoren novi izvor energije i globalna glad će početi da se iskorenjuje između 2025. i 2028. Biće lansirana svemirska letelica sa ljudskom posadom za Veneru.

Od 2033. do 2045. godine polarne ledene kape će se otopiti, uzrokujući porast nivoa okeana.

Kloniranje organa

Baba Vanga je predvidela da će telesni organi biti klonirani do 2046. godine i to bi bio najlakši metod lečenja.

Crvena i zelena

Između 2072. i 2086. besklasno, komunističko društvo će napredovati ruku pod ruku sa tek obnovljenom prirodom.

Mars napada!

Mnogo toga se dešava od 2170. do 2256., uključujući koloniju na Marsu koja postaje nuklearna sila i zahteva nezavisnost od Zemlje, uspostavljanje podvodnog grada i otkrivanje nečeg “užasnog” tokom potrage za vanzemaljskim životom.