Više joj nije ni do čega

 

Zbog te slike, ogroman broj ljudi ju je žestoko iskritikovao, a neki su joj pretili da će je prijaviti Centru za socijalni rad.

Sada dete ima skoro tri godine, a njen život polako se pretvorio u pakao zbog jedne slike na Fejsbuku.

Britanka Rejčel Bučer usvojila je sa suprugom sina kada je bio beba.

Na njoj se vidi kako Rejčel drži sina na povocu dok on pokušava da se otrgne od njega u prodavnici.

Iako je objasnila zašto to čini, kritike i ružni komentari ne prestaju.

Ova fotografija napravila je haos na mrežama, Foto: Facebook printscreen/Rachel Butcher

Ona je dodala da sin prezire bilo kakav vid mirovanja. Odbija da sedi u auto-sedištu, neće u kući da jede za stolom već dok trči okolo, a i noću dok spava ume da ustaje i šeta i trči po kući.

“ Imala sam dve operacije, ne smem da trčim za njim a i gojazna sam. Ovo je jedino rešenje kada smo u šetnji. Međutim, retko ko me je razumeo”,Mislila sam da će me više njih razumeti. Nije lako imati dvogodišnjaka koji je ovoliko hiperaktivan. Usvojili smo ga, ne znamo kakve gene nosi u sebi i kakva mu je bila familija. Ovo nikada u životu nisam videla, da dete toliko trči svuda i u svakom momentu dok ne padne s nogu. Ne mogu da ga pratim. objasnila je Rejčel Bučer za Miror.

 

“ “Bolje probaj malo da smršaš pa ćeš moći da ga pratiš, ovako izgleda kao psa da šetaš”,Ti blage veze nemaš šta znači biti roditelj”, “Šta si očekivala, debela, da će sin da sedi pored tebe i ždere po ceo dan?”, bili su samo neki od komentara na Fejsbuku.

Rejčel s druge strane, i dalje pokušava da na sve gleda pozitivno.

“Kažem vam, kad poraste biće sportista. Druge nema”.