Sandra Rešić, naša pevačica, je otkrila da je zbog dolaska iz Dubaija bila u obaveznoj izolaciji u trajanju od 14 dana, a potom je progovorila i o svojoj starijoj sestri Ameli koja živi u Americi već 17 godina koja se dugo borila sa rakom.

„Mi smo prošle godine uspeli da sakupimo novac za Amelu. Njoj je kancer u remisiji, odnosno povlačenju. To je počelo kao kancer grla, pa se proširilo na štitastu žlezdu, koju su morali da joj izvade, pa su tu malo napravili haos. Kancerogene ćelije su bile slobodne pošto su uklonili štitastu, sva sreća da nije otišlo na pluća. Ali na vreme smo sakupili novac za tri glavne hemioterapije, gde je ona imala strašno gađenje. Ona je bukvalno izgubila kosu za jedan sat. Sada je sve to u povlačenju, ona je dobro, hvala bogu. Kontroliše sve tabletama. Čujemo se, rekla mi je da se ne sekiram i da će sve biti okej. Verujemo i nadamo se da će sve biti kako treba”.

Na pitanje kako provodi dane tokom pandemije, Sandra je odgovorila:

„Dobro sam. Nigde nisam izlazila iz kuće i poprilično sam poludela. Pošto sam se pred vanredno stanje vratila iz Dubaija, morala sam da provedem 28 dana u izolaciji. Prvo 14, pa su produžili. Svakodnevno mi je dolazila policija na vrata da proveri da li sam kod kuće. Tražila sam test da uradim na koronu, ali su mi rekli da nema potrebe jer nemam simptome. Iskreno, to bi mi olakšalo i mogla bih da izađem do prodavnice, apoteke umesto majke, ona je starija, dijabetičar je i žao mi je što nju maltretiram. Našalila sam se sa majkom da kada sve ovo prođe, idemo da se vozimo kolima cele noći”.

„Opet mislim da je žalosno, ali da smo mi pevači u boljoj poziciji nego oni koji su radili za 200-300 evra. Za sebe se ne brinem toliko koliko razmišljam o tim ljudima. Želim da se ovo što pre završi. Stanodavci neće pitati da li ti ljudi imaju para, već će 1. u mesecu tražiti kiriju”, za kraj je rekla Sandra.