Ljudi koji su se danas vozili trjektom u blizini grada Patra u Grčkoj bili su šokirani prizorom kada su na pučini, daleko od obale spazili – dete na dušeku na naduvavanje.

Oni navode i da je devojčica sada u dobrom stanju i da “izlet” na otvoreno more nije ostavilo nikakve posledic po njeno fizičko zdravlje.Kako prenose grčki mediji, devojčica sa snimka ima tri godine, a struje su je odnele sa plaže u Antiriu.

Devojčica je sedela mirno na dušeku na naduvavanje, a na rukama je imala gumene mišiće. Kada ju je posada trajekta zgrabila i izvukla napolje devojčica je ostala i dalje potpuno mirna i pribrana.Dete su spazili sa trajekta koji saobraća između Grčke i poluostrva Peloponez, a posada je odmah reagovala i spasila dete sa pučine.

“Srce milo… Sva sreća da je živa i zdrava. Jedna ogromana kazna za roditelje!” Samo su neki od komentara besnih korisnika društvene mreže Fejsbuk.Većina komentara na društvenim mrežama osuđuje roditelje čijom verovatno nepažnjom je dete uspelo da otpluta tako daleko. “Strašno!” “Gledam ovaj video iznova i iznova i ne mogu da se načudim.”