Tereza P. (46) iz Zrenjanina u utorak je sedativima uspavala supruga Srđana P. (42), potom ga je nožem izbola do smrti, nakon čega ga je raskomadala motornom testerom! Svirepi zločin je počinila naočigled svoje maloletne ćerke iz prvog braka, koja je u prisustvu oca i uz njegov pristanak za Objektiv ispričala šta se dogodilo.

ŽIVEO OD SOCIJALNE POMOĆI

Komšija Mirjan Popov iz naselja Zeleno Polje, gde se sve dogodilo, tvrdi da ih je zločin mnogo potresao.

– Nju sam slabo poznavao, nisam primećivao ništa, čuli smo, pošto nas samo zid deli, da je bilo neslaganja, ali kao osobu konkretno je nisam poznavao tako dobro kao Srđana. Čuli smo samo buku kada su glasno pričali ili kada je bilo nekog koškanja, pošto je naš prozor okrenut ka njihovoj kući. Sinoć nismo čuli ništa, i to nas je stvarno zapanjilo. Meni, kao prvom komšiji, ni u najgorim mislima nije palo na um da će tako nešto monstruozno da se desi. Iz medija sam saznao konkretne detalje, sinoć nismo uspeli ni napolje da izađemo jer je sve bilo blokirano, bilo je opsadno stanje. On dece nije imao, ja njega znam kao korektnog komšiju, stvarno nikad sa njim problem nisam imao. Pričali jesmo, maltene smo se svakog dana viđali. Živeo je od socijalne pomoći – kaže komšija Popov.

ZAPALILA KREVET

Prema rečima drugih komšija, ona je pre nekoliko dana zapalila krevet na kom je bio suprug u cilju da ga ubije.

– Umela je da mu da lekove i da čovek spava 24 sata. On je čak bio u zatvoru zbog nasilja u porodici koje mu je ona namestila. U braku su dve godine, ali je ona ovde dolazila povremeno. Koliko smo čuli, oboje su psihički oboleli – navodi jedan od komšija.

Piše: Ekipa Objektiva