Popularni Ibrakadabra iza sebe u dresu Milana ima fantastičnih sedam mjeseci kroz koje je postigao 11 golova i dokazao da sa 38 godina može da bude najbolji igrač tako velike ekipe.

Zbog toga će Rossoneri učiniti sve da ga zadrže u klubu i već su mu ponudili platu od preko četiri miliona na godišnjem nivou samo da ostane.

Kao što smo znali i ranije, razlog koji se krije iza tako dobre forme Ibrahimovića i u ponzim godinama je trening, trening i samo trening.

Nekadašnji napadač Barcelone, Intera, Manchester Uniteda i Juventusa viđen je na jahti u blizini francuskog odmarališta Saint-Tropez. Fotografi koji slikaju poznate fudbalere po jahtama ovog puta su se iznenadili porizorom jer je Ibra trenirao na jahti.

Iskusni napadač je dan na jahti, umjesto za uživanje i sunčanje, odlučio provesti u treningu. Tako je viđen kako radi neke vježbe za održavanje snage i kondicije što se i može vidjeti na fotografijama.

Osim toga, Ibra je i sam objavio preko Instagrama video na kojem vježba.

Očigledno je da on još uvijek ima veliki motiv da ostane u samom fudbalskom vrhu gdje još uvijek i jeste bez obzira na pozne godine.

S njim na jahti bila je i supruga Helena Seger, a izvještaji kažu da su s njima bila i djeca.

Inače, kada je u pitanju fudbalska karijera, treba reći i to da je Ibrahimović trenutno slobodan igrač, ali da bi vjerovatno trebao opet potpisati za Milan, ovog puta neki malo duži ugovor nego što je to bio šestomjesečni u januaru ove godine.

 

View this post on Instagram

 

Do like me, stay in shape with @buddyfit_it

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on