Friday, October 7, 2022
Home Sport ĆERKA ME JE PRVI PUT GLEDALA UŽIVO Novak i Viktor danas imali...

ĆERKA ME JE PRVI PUT GLEDALA UŽIVO Novak i Viktor danas imali NAJJAČU MOGUĆU PODRŠKU, a evo zašto ne prestaje da se priča o onome što je žena Troickog nosila

2150

Dvojica tenisera danas na tribinama imaju najjaču podršku.  Pre današnjeg meča sa Viktorom Troickim u Beogadu na Adria Tour- u Novak Đoković je rekao da je protivnik jedan od njegovih najboljih prijatelja.

Aleksandra Troicki sa ćerkom
ALEKSANDRA TROICKI SA ĆERKOMFOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

Tata Viktor rekavši nakon meča: “ĆERKA ME JE PRVI PUT GLEDALA UŽIVO”. Za Viktora Troickog navijaju supruga Aleksandra Troicki i ćerkica Irina (par će uskoro dobiti drugo dete), to je naglasio i reporter u uživo prenosu meča.

Na Noletovoj strani su Jelena i Stefan Đoković koji nosi posebnu majicu sa likom svog tate.

Jelena sa decom: obratite pažnju na Stefanovu majicu
JELENA SA DECOM: OBRATITE PAŽNJU NA STEFANOVU MAJICUFOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

Jelena je još jednom zadivila odmerenim sporstko-elegantnim stilom, dok se o kombinaciji koju je Aleksandra prikazala pre nekoliko dana u Beogradu na prijateljskoj fudbalskoj utamici tenisera, glumaca i pevača – ukratko Novakovih prijatelja (pogledaj sliku gore).

A uz sve to, nosila je minimalno šminke. Buduća dvostruka mama je tata na sportski događaj došla sa ćerkicom u naručjju i u krajnje šik odeći.U laganoj trudničkoj haljini, sa modernom torbom i pratičnim rancem za sve što zatreba devojčici, Aleksandra je napravila pravi modni pogodak.

U većem broju popualrnih beogradskih radnji ovakva i slične haljine mogu se kupiti za 5, 000 dinara, dok se moderna torba kakvu je Aleksandra odabrala, može nabaviti i za 2, 500 dinara, a u pojedinim radnjama i za 2, 000 dinara. Ali njeno izdanje nije bilo samo lepo, već se, ako želite, može iskopirati za pristupačnu cenu.

J.M.