Pogledaj galeriju

Veljko Ražnatović je  danas došao u bolnicu po njegovu suprugu Bogdanu, kako bi naslednika i dragu odveo kući,u kojoj se porodila.

Dok je mlada mama Bogdana blistala,Ražnatović je ponosno nosio sina Željka u korpi.

Zbog malog Željka,Veljko je pažljivo zatvarao vrata automobila.

Veljko i Bogdana RažnatovićFOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ / RAS SRBIJA
Veljko i Bogdana Ražnatović

Ceca sela na zadnje sedište automobila sa njim,on je nosio naslednika u nosiljci, dok je  Ceca je rekla Bogdani da sedne napred sa mužem, a ona će pozadi sa unukom.

Veljko i Bogdana RažnatovićFOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ / RAS SRBIJA
Veljko i Bogdana Ražnatović

Kako je izgledao taj trenutak pogledajte u video snimku u okviru teksta.

Mali Željko po rođenju dobio je ocenu deset. Doktor Milenko Proročić Bogdani je porođaj obavio carskim rezom koji je porodio Veljkovu majku Svetlanu Cecu Ražnatović oba puta.

Veljko Ražantović je prisustvovao porođaju, a interesantno je da se mali Željko rodio na dan kada je rođen njegov deda Bogdan Rodić, Bogdanin otac. Podsetimo, beba je po rođenju bila teška 3.360 kg, duga 53 cm.

Dan kasnije, 4. juna organizovano je slavlje u Titelu, a Veljku i porodici Rodić i gostima pevao je Baja Mali Knindža koji je održao i govor. Na dan Željkovog rođenja organizovano je slavlje u vili Ražnatovića, na kojem je prisustvovalo više zvanica sa javne scene, a Veljko je čak i zapevao.

 

Crkveno venčanje upriličeno je u Hramu Svetog Save nakon čega je usledilo građansko venčanje i svadbeno slavlje u jednom beogradskom restoranu. Pre toga su bili u emotivnoj vezi dve godine,Bogdana i Veljko venčali su se 24. novembra 2019. godine u Beogradu.

 

Kutak za bebu je spreman, a kolevka koju je Ceca naručila da se izradi stigla je na vreme.  Ceca je dala 4.000 evra za porođaj snajke Bogdane Ražnatović.

Više fotografija pogledajte u nastavku, u galeriji.